Los asquerosos

0


Santiago Lorenzo Jiménez (Portugalete, Biscaia, 1964) és un director, productor i guionista conegut en els darrers anys per les seves publicacions.

El reconeixement i l’èxit literari li van arribar a l’any 2018 amb Los asquerosos.

Santiago Lorenzo és tot un descobriment dins del panorama narratiu espanyol actual, totes les seves novel·les són divertidíssimes, aquesta és a més una ferotge crítica social als valors de la societat actual que sens dubte no deixa indiferent cap lector.

Los Asquerosos: novela, un incident infortunat obliga a Manuel a refugiar-se en un poble abandonat. Amb l’ajuda del seu oncle, es convertirà en un Robinson ibèric. Es veurà obligat a sobreviure tot sol, només acompanyat d’una col·lecció de llibres Austral i l’ajuda de la petita compra setmanal que el seu oncle li envia. Allà, allunyat de tot i de tothom, el nostre protagonista començarà a trobar-s’hi de gust i a adonar-se que per ser feliç, en realitat es necessita ben poc. A cada pàgina que llegim, el protagonista es despulla de tota necessitat de civilització i troba en la solitud i l’aïllament un paradís inesperat. Fins que arriben.... Los asquerosos. Una mirada còmica i lúcida a un estil de vida ple en tots els sentits.

Selecció de webs:
Santiago Lorenzo a les Biblioteques 
Santiago Lorenzo a la Viquipèdia
Entrevista al programa Página 2

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!