Xerrada-col·loqui: El futur d’Europa amb una mirada jove: pensem, compartim i decidim

0

Xerrada-col·loqui "El futur d'Europa amb una mirada jove: pensem, compartim i decidim". 
A càrrec de Joaquim Millan, director d'EUROLOCAL.
Dimecres 23 de febrer a les 18:00 hores a la biblioteca.



Et convidem a una trobada on els joves tindreu la paraula. Podreu debatre sobre Europa: la que tenim i la que volem. Compartir opinions sobre la democràcia europea, la migració, la transformació digital, i altres aspectes com la cultura, l'educació o la salut.
Puntuació doble al Passaport cultural.




Històries d'amor que...

0

Novel·les romàntiques
Si t'agraden les històries romàntiques, plenes de personatges entranyables i on l’amor sempre és el protagonista, et presentem una selecció tan bona que Cupido se sentiria orgullós! Desitgem que t'agradi i que siguis feliç per Sant Valentí i cada dia de la teva vida tinguis una bona lectura entre les mans.




Històries d'amor que acaben malament
Sovint la vida no és com ens agradaria o com hem llegit que ens agradaria, les coses es torcen i no surten bé, i sense saber perquè tornem a la casella d'inici.
Les línies rectes no es poden aplicar a les relaciones humanes, la geometria no serveix per definir la nostra condició. La lògica no troba espai en el cor i es baralla amb el cap per controlar els pantalons i les faldilles.
La vida i la fatalitat no s'han de mirar com un trist dia de tardor, sinó com un feliç dia de tardor.


Històries d'amor que acaben bé
A vegades succeeix que els destins conflueixen. A vegades succeeix que el que era improbable es torna probable. A vegades succeeix que dues persones es troben en un carrer pel que no passa ningú. A vegades succeeix que quan alguna cosa surt malament és per a que una altra surti bé.
A vegades succeeix que la gent s'enamora, i tot acaba bé.