Exposició "Iguals en un món desigual"

0

Exposició "Iguals en un món desigual"
Del 19 al 31 d'octubre a la biblioteca

Una exposició per reflexionar sobre drets humans

“Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Son dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres” Declaració Universal dels Drets Humans


Partint de la declaració bàsica de la Declaració Universal dels Drets Humans l’exposició “Iguals en un món desigual” de Camins, Fundació Social Escola Pia reflexiona al voltant de com s’enfronten els drets humans en diferents països del món.




Com son la vida d’infants i joves a Mèxic, a Senegal o a Catalunya? Quin accés hi ha a l’Educació o a la Sanitat? Aquesta exposició ens permet accedir a informació sobre les diferències entre països i en la vida de les persones que hi viuen d’una manera amena i manipulativa per fer-ne reflexionar els nostres infants.



Camins, Fundació Social Escola Pia acompanya infants i joves en situació de vulnerabilitat perquè accedeixin a un futur millor a través de l’educació. Aquesta exposició és una de les eines per millorar la consciència social a les escoles i fomentar un tracte igualitari i més solidari amb el nostre entorn. Gràcies a les escoles, aquesta exposició pot arribar a l’alumnat i contribuir a la construcció d’una societat més justa per a tothom.