Recerk2012

0




Recerk2012 és una presentació pública d’alguns treballs de recerca realitzats per alumnes de centres educatius calellencs. El 22 de Juny a les 20:00h a la Sala de Plens de l’Ajuntament Vell, els alumnes disposaran de 8 minuts per exposar al públic el fruit del seu Treball de Recerca, un projecte que han desenvolupat durant els dos darrers cursos de Batxillerat.

El projecte neix arran de la trobada d’un grup ciutadà de treball al mateix espai uns mesos abans sota el títol “Jovent amb talent”. Durant les dues hores de la sessió es van plantejar i debatre possibles accions per promocionar les bones actituds dels alumnes més enllà de les escoles.

Aquest projecte te previst repetir-se cada any. Des dels inicis del proper curs acadèmic vinent, es proposaran a tots els alumnes de batxillerat de la nostra ciutat la possibilitat de desenvolupar treballs de recerca relacionats d’alguna manera amb Calella. La Biblioteca Can Salvador de la Plaça s’ha compromès a documentar, exposar i mantenir un arxiu de tots aquests treballs.

CalellaTV i Ràdio Calella s’han compromès a enregistrar i realitzar un reportatge especial de les exposicions dels alumnes. Aquest reportatge es publicarà al nou canal web de la nostra emissora municipal.
Podeu fer un seguiment de tot el projecte a facebook.com/recerk


Relació de ponents i treballs:
Èlia Bagó – Creació d’un curtmetratge
Xavier Baños – Spiderman: ser o no ser, aquesta és la qüestió
Gerard Canals – Restauració d’una moto Torrot
Ariadna Garriga – De William Shakespeare a Ariadna Garriga (la creació d’una obra de teatre)
Judith Lligonya – El conflicte entre gèneres a la literatura medieval
Virgínia López – Amb Mozart fins a la Coca-Cola. La música culta a la publicitat televisiva
Júlia Puig – Lewis Carroll al País de les matemàtiques (qüestions matemàtiques a “Alícia al país de les meravelles”)
Sònia Vivanco – Calella i el tren. Estudi de viabilitat del soterrament de la via del tren a Calella
Sergi Lloret – Energia Eòlica