Exposició: Economia creativa per al desenvolupament sostenible

0

Aquesta exposició pretén valorar la creativitat de l’ésser humà com a estratègia per assolir la sostenibilitat del planeta. 
La creativitat és la facultat que tenim totes les persones d’idear i donar forma a coses noves a partir de l’observació del món que ens envolta i de la imaginació. La creativitat ens proporciona respostes als reptes existents i ens ajuda a forjar solucions als problemes en la nostra vida quotidiana, tant a casa, com a la feina o a la comunitat on vivim. De la creativitat també n’emergeixen històries i fantasies que ens entretenen i que també en permeten transmetre models i valors.


Cal un replantejament profund de la nostra manera de viure i de treballar per deixar de comprometre les possibilitats de les generacions futures. Una nova forma de viure en el planeta, encaminada a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) inclosos a l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible.


L’exposició s’articula en tres grans blocs: 1- Creativitat per a un món sostenible, 2- Nous reptes, noves creacions, 3- Fem un mon més sostenible?


Exposició itinerant, del 25 de febrer al 15 de març
Creada per eurecat (centre tecnològic de Catalunya) per Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona