Activitats maig

0

Durant tot el mes de maig, exposició fotogràfica de Pere G. Ejby: Guau!

Exposició de fons a la planta baixa: Quin temps fa?
Exposició de fons a la primera planta: Cuina vegetariana


Dissabte 3, a les 11.30h Taller infantil: Fem un regal “Dia de la Mare”, a càrrec de Susanna.

Dilluns 5, a les 19.00h Club de lectura Llibre obert,  amb el comentari de l’obra Que ningú et salvi la vida de Flavia Company. Coordina Lluís Barri Vila.

Dimarts 6, a les 19.00h Club de lectura en anglès Easy Readers. Es comentarà el llibre Teacher man by Frank MacCourt. Coordina: Sîan Mathias.

Dissabte 10, a les 11.30h Hora del conte. Contes per menjar interpretat per Joan de Boher.

Dijous 15, a les 18.00h Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia, a la sala d’actes de l’Ajuntament vell. El llibre d’aquesta sessió és La Marxa de Radetzky de Joseph Roth. Coordina: Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i Biblioteca.

18.00h Hora del conte. Amb els títols “l’Ull de l’Elefant” (conte popular del Camerun) i “Rafara” (conte popular africà) a càrrec de l’Associació per l’agermanament sense fronteres. Acta dins les activitats de la Quinzena Solidària 2014. Organitza: Consell Municipal de la Solidaritat i Ajuntament de Calella. Col·labora Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dimecres 21, a les 19.00h Club de lectura en anglès Let’s read!, amb el comentari de Canterville Ghost Coordina: Sîan Mathias.

Dijous 22, a les 18.00h Hora del conte amb el títols “La flor de Ceibo y la princesa Guaraní” (conte popular llatinoamericà), a càrrec de l’Associació Gent Gran Solidària. Dins les activitats de la Quinzena Solidària 2014.Organitza: Consell Municipal de la Solidaritat i Ajuntament de Calella. Col·labora: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Divendres 23, a les 19h Xerrada sobre herbes medicinals a càrrec de Lídia Barcons. Organitza: Amics de la Biblioteca.

Dissabte 24,  a les 11.30h Story Time, hora del conte en anglès a càrrec de Kidsandus.

Dijous 29, a les 18.00h Taller de memòria, a la sala d’actes de l’Ajuntament Vell a càrrec de Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella.


Dissabte 31, a les 11.30h Taller infantil de plastilina, Arca de Noè  a càrrec d’Artiscle Creacions.