#SantJordiconfinat Anna Rosich ens recomana

0

#SantJordiconfinat Anna Rosich ens recomana:
📖 Persecució
✍️ Toni Sala



A Blanes no hi havia tants turistes. Ho veia pel color de les pells. A l'estiu mig país treballava pels que s'estaven torrant a les platges. Hostessa, recepcionista i, a estones lliures, pilot propagandista sobre les platges o escampadora de cendres. Tota la vida servint els altres i encara em quedaven ganes d'ajudar. Estava feta una bleda. Però els diners no compensaven, mirar-se el món a una certa distància, des de les altures, ser jo mateixa, ser jo amb mi mateixa, això sí que valia la pena. Pescar des d'allà, com des d'una barca, passar la xarxa.
Després de Blanes venia el delta de la Tordera amb els camps d'horta i començava la platja més llarga de totes, fins a Barcelona, com una llança de sorra, amb les aglomeracions de banyistes quan m'acostava als pobles, les platges de Malgrat, de Pineda, Calella, la costa sempre igual, les vies de tren que delimitaven la sorra, els turons que havien fet un pas enrere, tan pròxims, i les barques aparcades a la sorra. Les gandules i els para-sols tenien una regularitat, igual que els xiringuitos. L'últim rebrot de roques era a Sant Pol. Allà la carretera nacional s'afegia a les vies de tren arran de la línia sinuosa de sorra, cada vegada més plena de gent. Si aquelles pells s'haguessin posat a cridar, les hauria sentit des del cel. Les hauria pogut espantar com gavines, s'haurien posat a volar de la sorra a la mar.



Sant Jordi confinat s'avorreix molt... Regala-li una lectura!
Il·lustració: Montse Morales Hermoso
#SantJordiconfinat

Fem-li arribar un fragment del llibre que més t’agradi indicant el títol i l’autor. Posa el teu nom (o nick inventat). Extensió recomanada: 20 línies aproximadament. 

Envia-ho al Facebook de la Biblioteca o al correub.calella.csp@diba.cat i ho publicarem. Quan tornem a obrir, celebrarem un Sant Jordi ben especial, amb una lectura pública de les vostres propostes. Ah! els més petits podeu enviar un dibuix del vostre conte preferit i premiarem els millors. Poseu títol, nom i edat. Animeu-vos a participar! 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!