Presentació literària de Rafel Nadal

0

Presentació literària: "Quan s'esborren les paraules" de Rafel Nadal.
Amb l'autor, Rafel Nadal, i el llibreter i gironí, Guillem Terribas. 
Aquesta activitat és una col·laboració amb la llibreria La Llopa.

Dimarts 21 de desembre a les 18:30
A la biblioteca Can Salvador de la Plaça 
(Plaça de l'Ajuntament 30-31; Calella)

Retransmissió en directe via Facebook i en diferit al canal youtube de la biblioteca.



Rafel Nadal (Girona, 1954) col·labora regularment en diversos mitjans escrits i audiovisuals. Va ser director d’El Periódico de Catalunya de maig de 2006 a febrer de 2010, període durant el qual el diari va rebre nombrosos premis, entre els quals el Nacional de Comunicació. És autor d’Els mandarins (2011), un llibre de retrats sobre el poder; Quan érem feliços (Premi Josep Pla 2012), una obra de referència de la literatura de la memòria; Quan en dèiem xampany (2013), sobre una saga familiar a cavall de Catalunya i la Xampanya francesa; La maledicció dels Palmisano (2015), traduïda a vint-i-dues llengües; La senyora Stendhal (2017), El fill de l’italià (Premi Ramon Llull 2019) i Mar d’estiu: Una memòria mediterrània (2020)

Informació extreta d'Edicions Grup62



Deu anys després de la publicació de Quan érem feliços, Rafel Nadal torna a posar la seva mirada literària sobre la memòria, el pas del temps i les noves generacions en aquest llibre íntim i delicat amb el qual tanca la saga familiar més venuda de la literatura catalana.

Quan s’esborren les paraules les coses perden el seu nom i deixen d’existir; aleshores a l’autor només li queda escriure aquestes pàgines sobre la baba Montserrat, amb l’esperança que cada cop que algú les llegeixi, posi en marxa les històries que s’hi expliquen i faci reviure un a un els seus protagonistes. Un relat que no amaga la nostàlgia per un temps que s’acaba, però que omple d’humor i de tendresa un temps que tot just comença.

Un llibre d’una gran intensitat emocional que romandrà indeleble en la memòria dels lectors.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!