Trobada amb Núria Martí Constans

2

Els participants del club de lectura en català, coordinat pel CPNL de Calella, han llegit Les mateixes estrelles Demà tindrem sort de Núria Martí i ara tindran l'oportunitat de comentar-los amb l'autora.
T'hi vols afegir?

Trobada amb Núria Martí amb el suport del Departament de Cultura.
Dijous 20 de maig a les 10 h.




Núria Martí Constans
Va néixer a Calella l’any 1966. Va passar la infantesa a Blanes i la joventut entre la vila marinera i Girona, fins que el 1990 s’instal·là definitivament a la ciutat.
Llicenciada en Filologia catalana, es dedica a l’ensenyament per a adults al Consorci per a la Normalització Lingüística, feina que compagina amb l’escriptura. Ha publicat la novel·la Hores prohibides (2009), finalista del XXVII Premi Just M. Casero, en la qual narra la passió amorosa d’una jove a la Girona de principis de segle XX. És autora també de les novel·les de Lectura Fàcil Les mateixes estrelles (2010), Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil, i Trampa de foc (2011), ambdues de pròxima aparició en castellà. Ha guanyat diversos guardons literaris, ha estat col·laboradora de la Revista de Girona i és jurat dels Premis de Narrativa Sant Narcís i del Concurs Artístic i Literari dels Amics de la Unesco de Girona.


· Un excés de felicitat. Vint contes perversos





La informació d’aquest article ha estat extreta del facebook de l’autora. També podeu seguir la Núria al seu bloc.

2 comentaris:

  1. Gràcies a la Judith Farré (OCC) qui ens va avisar tres mesos abans per llegir els llibres. Gràcies a la Núria Martí per donar-nos la seva experiència. Gràcies als companys de català per l'esforç i el compromís amb la tasca i amb la llengua catalana.
    Nota important: Encara que tots els presents ens havíem enregistrat prèviament a la xerrada mitjançant l'adreça electrònica de la biblioteca, per què quan vam arribar-hi a l'hora pautada hi era tot plegat i a més no hi havien cadires per a tots? Vam haver d'esperar que el personal corregués per a dalt i per a baix buscant cadires. La xerrada es va retardar mitja hora per causa de la desorganització i això va ocasionar que la trobada que teníem pautada els estudiants de català en sortir d'allí, s'hagués d'anul·lar.
    Qui respon pel temps perdut i per l'anul·lació de la nostra activitat?
    Vull una resposta seriosa i una explicació del que va passar.
    Faré una instància a l'Ajuntament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari Marisol. Sempre és enriquidor per nosaltres rebre l'opinió i percepció dels nostres usuaris. Sou una font d'aprenentatge i de millora continua que ens facilita la nostra feina.

      Nosaltres estem molt i molt agraïts a tots els assistents de l'agradable trobada que va tenir lloc ahir al matí a la biblioteca, i en aquest agraïment, et volem incloure a tu, Marisol, sense dubte. La teva participació va ser molt enriquidora per tot el grup.

      A continuació responc totes les teves observacions: l'activitat estava proposada per fer-se al pati de la biblioteca i 30 minuts abans del començament, va començar a ploure, el que ens va obligar a improvisar un espai de trobada. En segon lloc, els assistents de la trobada superava al nombre total d'inscrits recollit als nostres registres telemàtics de preinscripció i per tant, vam haver de trobar solucions segons les persones s'anaven afegint a la trobada. També ens van trobar que moltes persones van començar a crear cercles i a xerrar, en aquest moment, molts dels participants ens van fer saber que feia molt que no es trobava el grup i vam esperar al moment en què tothom es trobés degudament segut a la seva cadira.

      En cap cas considero que des de la biblioteca hagi estat un problema d'organització, ja que la improvisació que van haver de fer, per circumstàncies alienes a la nostra voluntat va provocar que la resposta de tot el personal de la biblioteca fos, des del meu punt de vista, impecable i sempre amable i curós respecte a tots els assistents.

      El temps de durada estimat de la trobada era d'una hora i va durar una 1:30 a causa de la gran quantitat d'intervencions i comentaris que vàreu fer entre tots, una forma enriquidora, emocionant. Una vegada finalitzada la trobada, encara va allargar una mitja hora més, aproximadament. És per tant, una circumstància aliena a la biblioteca aquesta anul·lació de la trobada a posteriori dels alumnes.

      En tot cas Marisol, des de la biblioteca, et demanem disculpes si aquesta anul·lació t'ha produït incomoditat, fet que reiterem és aliè a la biblioteca i que en cap cas té a veure amb l'actuació del personal de la biblioteca.

      Rep una salutació molt cordial.

      Coral Prieto
      Directora
      Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

      Elimina

Comenta!