Presentació literària "El vol dels caderneres" de Clàudia Mollfulleda

0

Presentació literària "El vol dels caderneres" de Clàudia Mollfulleda.
Hi intervindran Gizane Silva, Bernat Costa i Jofre Buch.
En col·laboració amb la llibreria La Llopa.

Quan: Dimecres 2 de juny, a les 18 h, 
On: al pati de la biblioteca (entrada per c/Església)
Retransmissió en directe via Facebook.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia. Accedeix al formulari d'inscripció.


Clàudia Mollfulleda (Santa Susanna, 1967) és llicenciada en Filologia Clàssica per la UAB. Exerceix com a docent de llengües clàssiques a l'INS Ramón Turró i Darder de Malgrat de Mar.
És autora de "Contes arran de mar", set relats ambientats en l'antiguitat clàssica i "De cua d'ull", un conjunt de narracions sobre el llenguatge visual en les relacions de parella. "El vol dels caderneres" és la seva primera novel·la, una immersió en el món dels joves i tot allò que els envolta.


Sinopsis (Neret Edicions):
La Frida ha fugit de casa dels pares i demana ajuda a l’Alba, la seva millor amiga. Li cal trobar un lloc on ningú pugui descobrir-la. L’Alba li proposa amagar-se en una comunitat d’ocupes liderada pel seu ex-nòvio, el Roc. La Frida accepta estar-s’hi uns dies, però les circumstàncies la lligaran a Can Cadernera i als seus ocupants d’una forma tant inesperada com indefugible que li permetrà superar prejudicis, obrir-se a nous horitzons, entendre qui és cadascú en el seu sistema familiar i descobrir quin secret s’amaga rere el nom de Laura.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!