Activitats Juny

0

Exposició (fins al 13 de juny) “De Llull a puntCAT: El català a través del temps”. Un recorregut pel català a través del temps, des de la seva eclosió com a llengua culta, iniciat per Ramon Llull al segle XIII, fins als temps moderns de l'era de la globalització i d'Internet. Una exposició produïda per les Biblioteques de Mataró.


Tertúlies en català El divendres 3 de 11h a  12h amb el llibre Com gestionar els teus diners. I el dijous 9 a les 11:15, trobada final. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.  


Club de lectura en anglès Els dijous 2 i 9 a les 19h, amb el llibre A year in Provence de Peter Mayle. Coordina Sîan Mathias.

Divendres 3, a les 19h. Presentació del llibre Vegana i catalana de Marta Castells. Publicat per Viena edicions. Presentació a la fresca del pati de la biblioteca. Organitzen Llibreria La Llopa i la Biblioteca.

Dissabte 4, a les 11:30h. Hora del conte. Contes a la vora de l’esport a càrrec de Sílvia Serra. Organitza l’Àrea d’esports de l’Ajuntament de Calella i Biblioteca.


Club de lectura Llibre Obert Dilluns 6, a les 19h, amb el llibre Delicioso suicidio en grupo d’Arto Paasilinna. Coordina: Lluís Barri.


Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia Dijous 9, a les 18h, a l’Ajuntament Vell amb el libre Las tres bodas de Manolita d’Almudena Grandes.  Coordina: Quima Martínez Codina. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dissabte 11, a les 11:30 Taller Infantil activitat familiar “El Mar”.

Dimarts 14, a les 19h Presentació del llibre Detox Sen (Saludable, Energàtica i Nutritiva) de Núria Roura, publicat per Ediciones Urano. Presentació a la fresca del pati de la biblioteca. Organitzen Llibreria La Llopa i la Biblioteca.

Divendres 17, 19h. Hora del conte al pati ”El Petit Príncep”, a càrrec de Fes-t’ho com vulguis.

Dilluns 20, 19h Presentació del llibre Espècies invasores. Vint-i-dos contes mortals de Núria Martí Constans. Tot seguit, lectura de contes a càrrec de Dolors Vivas. Organitza: llibreria El Faristol i Biblioteca.


Dijous 30, 19h Presentació del llibre Espiritual Chef de Javier Medvedovsky, publicat per Ediciones Urano. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!