Club de llibre a Alella

0

El club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors/es a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials.


El proper 9 de juny, a partir de les 19 h. es podrà seguir via streaming la trobada del Club de Llibre: Una entrevista/diàleg amb Esther Tallada, traductora i correctora, i conduïda per la crítica literària i professora Marina Porras, al voltant de l’obra "Llum d’agost" de William Faulkner i de la seva traducció al català. Premi Crítica Serra d’Or el 2019.
Diàleg acompanyat de música de piano, per la pianista Anna Pujós.

Esther Tallada Seco va néixer al Maresme (Alella, 1975). És llicenciada en Traducció i Interpretació i postgraduada en Assessorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals. Fa més de vint anys que es dedica a la traducció, i de mica en mica es va anar consolidant també com a correctora.
Ha traduït autors com William Faulkner, George Orwell, Daniel Defoe, Elizabeth Strout i Marilynne Robinson. Del 2004 al 2011 va fer de professora de llengua, història i cultura catalanes a la Universitat de Glasgow. D’aleshores ençà ha fet de professora associada a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Internacional de Catalunya, i actualment compagina la docència amb la traducció i la correcció.

La trobada tindrà lloc a:
Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella
Carrer de santa Teresa, 9  08328 Alella

L'aforament és limitat. Cal reservar lloc. Contacteu amb la biblioteca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!