Emergència climàtica

0

En el marc de la Setmana de la Ciència, des de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça hem volgut fer la nostra aportació per divulgar informació relacionada amb el nostre planeta i l'emergència climàtica de la que estem començant a patir les primeres conseqüències. 

Per aquesta raó en Gerard Porta, estudiant d’Enginyeria de l'Energia, molt interessat en la divulgació de l'emergència climàtica, ha creat 2 vídeos de curta durada on explica la situació que ha deixat la covid-19 envers el canvi climàtic i quines són les accions que podem aplicar dia a dia per minimitzar el nostre impacte mediambiental. 

El vídeos estaran disponibles al canal Youtube de la biblioteca


Primera part: Més enllà de la pandèmia 
Aprofundirem quina és la situació que ha deixat la covid-19 envers el canvi climàtic, analitzant la magnitud de la crisi climàtica i les possibilitats que hi ha de mitigar els seus efectes, intentant complir amb els acords internacionals assolits.


Segona part: Encara estem a temps:
On analitzem el model econòmic que utilitzem, expliquem quines són les accions que podem aplicar dia a dia per minimitzar el nostre impacte mediambiental i reduir així les emissions de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera. 

Com va dir la Greta Thunberg, mai ets massa petit per marcar la diferència



A part d’això hem creat un aparador de sostenibilitat amb llibres i pel·lícules per totes les edats: 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!