Reobertura de la biblioteca

0

El 18 de maig Calella ha entrat en la Fase 1 del desconfinament, i mica en mica poden començar a obrir alguns serveis.

Però per fer-ho amb seguretat per tothom i per seguir les instruccions que se'ns han donat, necessitem una mica de temps. És per això que avui encara no podem obrir. Però ho farem aviat (a dia d'avui encara no tenim data).



Tot i això, la reobertura no vol dir oferir els mateixos serveis que abans del confinament. El primer que farem serà la devolució i el préstec de documents, amb cita prèvia.

A partir de dilluns 25 de maig la bústia de retorn torna a estar operativa.


Estem treballant per obrir al més aviat possible garantint la seguretat de tothom. Quan obrim t’avisarem per correu electrònic i pels nostres canals habituals. Recorda que tens al teu abast el préstec digital a eBiblioCat i un munt d’activitats virtuals que t’oferim per seguir ben a prop teu.



Com serà la reobertura de les biblioteques? Consulta-ho a la biblioteca virtual

La biblioteca està tancada, i ara què? Resol les preguntes freqüents



Flors i jardineria

0

Ha arribat el moment de les flors, la primavera esclata amb tota la seva ufana, i us hem preparat una guia amb les millors recomanacions sobre jardins i plantes. D'interior i d'exteriors. Per jardiners grans i petits. Jardins de balcó o d'un parell de testos. 
A la plataforma eBiblioCat i la biblioteca hi trobaràs tot el que cal per tenir plantes i flors ben cuidades i sanes. 




“Moments de flors” viscuts a la Biblioteca

0



Imatges de moments ben florits i originals, al pati de la Biblioteca durant els mesos de maig, des de l’any 2014 fins al 2019. 

Amb la col·laboració, de la  brigada de jardiners de l'Ajuntament i membres de l'Hort Social a l’any 2015. O l'Associació de Bonsais Montnegre de Calella i l'IES Euclides, de Pineda de Mar al 2018.
Volem compartir amb vosaltres aquests moments viscuts a la Biblioteca, revivint aquests moments florals que tant vàrem gaudir per celebrar els moments de flors d’aquest any.


Bases de la Mostra Literaria de Calella 2020

0



Si t'agrada escriure i tens ganes de participar-hi, estàs de sort! 
Ja està obert el termini per de presentació de treballs a la nova edició de la Mostra Literària de Calella 2020. En aquesta mostra hi poden participar tots els veïns i veïnes de Calella, i aquells que tinguin un vincle familiar, laboral i/o educatiu amb el municipi. Les obres que es presentin al concurs han de ser de temàtica lliure, individuals, en català i inèdites. La data límit per lliurar les obres és el divendres 5 de juny al Registre General de l’Ajuntament de Calella (OAC), de 8 a 14 h.



#SantJordiconfinat Teresa Colomer ens recomana:

0

#SantJordiconfinat Teresa Colomer ens recomana:
📖 El boig de Mataró
✍️ Jacint Verdaguer


"A Mataró hi havia un home tocat del cap que feia de les seves amb gran disgust del veïnat i sobretot de la seva família. Aqueixa tractà de tancar-lo a Sant Boi i demanà consell al senyor batlle. El senyor batlle,que era molt determinat,els respongué:
-Això rai!Feu-me´l venir.
L´hi feren anar i l´alcalde li digué si volia anar a donar un tomb amb ell:
-Voleu anar gaire lluny ? -digué el boig.
-A Barcelona, i si allí esteu animat per caminar, potser encara anirem un xic més enllà.
-Prou, prou. Anem -contestà el boig.
I dit i fet,prengueren un carruatge i cap a Barcelona falta gent. Un cop foren allí, com qui va a donar un passeig pel pla de Llobregat, es deixa-ren caure a Sant Boi. El boig, que no ho era bé, olorà alguna cosa de les intencions de sos companys i abans d’arribar al manicomi baixà del carruatge i s’hi encaminà, avançant-se un xic de la comitiva. Trucà i digué que hi duien un boig que tenia la mania que ara era batlle de Mataró. Així que aquest arribà, els porters procuraven tancar-lo a dins, i com més cridava que era el batlle, més fort l’agafaven, fins que el tingueren reclòs a dintre. Prou costà desfer la troca ordida per aquell cap que creien sense cervell, i no es deixà pas engabiar en la bogeria, a on havia engabiat el senyor batlle de Mataró."