La biblioteca està tancada, i ara què?

0



AVÍS IMPORTANT: TANCAMENT DE LES BIBLIOTEQUES


Com a mesura per contenir l'expansió del COVID-19, des de divendres 13 de març i fins a nou avís les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona romandran tancades.



En relació a aquest tancament tingueu en compte el següent:



  • Els documents que actualment tingueu en préstec podeu conservar-los a casa fins que les biblioteques puguin reobrir. Ampliem el termini de retorn dels documents prestats fins al 31 de juliol (excepte en el cas d'aquells documents que ja estaven reclamats). Si rebeu algun avís de retorn de documents, no en feu cas durant aquest temps.
  • Ampliem el termini per recollir els documents reservats fins el 22 de juny.



Recordeu que durant aquests dies, i com sempre, podeu gaudir del servei de préstec digital d'eBiblio (llibres, revistes i pel·lícules), així com dels continguts digitals de la Biblioteca Virtual.

Us podeu mantenir actualitzats sobre aquestes qüestions a través de les nostres xarxes socials (@bibliotequesXBM), així com del portal Biblioteca Virtual.





I pels més petits recordeu que al portal Gènius hi trobaràs jocs, treballs manuals, lectures, recomanacions i idees per fer a casa.

Com serà la reobertura de les biblioteques? Consulta-ho aquí


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!