Presentació literària "Fer diners" de Teodor de Mas Valls

0

 Presentació literària: "Fer diners. Un mètode judeocatalà per estalviar i fer-se ric." de Teodor de Mas Valls.


Aquesta activitat és una col·laboració amb la llibreria La Llopa.

Divendres 17 de març a les 18:30
A la biblioteca Can Salvador de la Plaça
(Plaça de l'Ajuntament 30-31; Calella)


Teodor de Mas i Valls (Barcelona, 1973) és el setè Teodor de Mas d’una nissaga de carlistes de Vic, jueus conversos, empeltats amb tantes altres nissagues catalanes i vinguts a menys, per simple mala sort i per la inevitable inestabilitat política i econòmica del país.

De Sant Cugat del Vallès de tota la vida, va estudiar Economia a la UAB i també a les universitats de Montpeller i Mannheim, després de fracassar estrepitosament en l’intent de seguir la voluntat paterna de ser enginyer a la UPC.

A la University of Technology Sydney va estudiar un Master in International Business amb una beca de la UAB. S’ha dedicat tota la vida al màrqueting, les compres i les vendes, a convèncer persones, a trobar canals de venda i de negoci i a negociar amb clients i proveïdors. Li agrada dir que li paguen per pensar i per la seva capacitat d’imaginar un futur incert.


Informació extreta d'Edicions Grup62


Un mètode judeocatalà per estalviar i fer-se ric.

Els orígens de cadascun de vosaltres defineixen, en bona part, com sou i com gestioneu la vostra vida, emocionalment i econòmicament. A partir de l’experiència de Teodor de Mas i de la seva nissaga familiar (els de Mas, els Valls, els Rocabayera, els Izard, els Tejedor, els Ventosa, els Indarte i els Badia), l’autor entra en matèria explicant conceptes econòmics i anècdotes vitals per a una millor gestió en el dia a dia, amb l’objectiu d’estalviar, fer-vos rics i així alliberar-vos de l’obligació d’haver de treballar per a tercers. A més, Fer diners us ajudarà a sobreviure eficaçment en la presa d’infinitat de decisions econòmiques que conformen la vostra vida.

Indubtablement, aquest llibre és un bon negoci per a tots vosaltres!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!