Presentació literària: "Enganxat" de Raül Balam Ruscalleda

0

Presentació literària: "Enganxat" de Raül Balam Ruscalleda
Aquesta activitat és una col·laboració amb la llibreria El Faristol.
Amb la presència de Raül Balam Ruscalleda i la periodista Carme Gasull Roigé.

Dilluns 3 d'abril a les 18 h.
A la biblioteca Can Salvador de la Plaça
(Plaça de l'Ajuntament 30-31; Calella)


Raül Balam Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1976) és xef i fill de la multiestrellada cuinera Carme Ruscalleda i de l’hostaler Toni Balam. Es va formar a la cuina del mític Sant Pau de Sant Pol de Mar, que va tancar l’any 2018. Actualment dirigeix el restaurant Moments de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, un projecte en què va treballar amb la seva mare i que actualment té dues estrelles Michelin. A més, està a càrrec de la cuina del restaurant de Calella El Drac, a l’Hotel Sant Jordi Boutique, i del Sant Pau Tokio, que va obrir l’any 2004. Des del juny del 2022 està de nou a càrrec del Sant Pau, de Sant Pol, que ha reobert portes ara amb el nom de Cuina Sant Pau.

Informació extreta de l'editorial Columna


Raül Balam Ruscalleda exposa de manera crua i sincera la seva addicció a l’alcohol i les drogues i com ha aconseguit superar-la.

«Has hagut de buscar mai una fotografia que et transporti a la part més miserable de la teva existència? Per escriure aquest llibre n’he revisat centenars i, de totes les imatges, un 85% és alcohol. La meva vida era beure, beure i beure. No hi havia cap altre objectiu. La meva malaltia m’enganyava perquè pensés que ho feia perquè volia, però em tenia dominat.

Tinc una malaltia: soc addicte i ho seré tota la vida.

L’addicció no té cura, però si la tractes, podràs viure una vida plena. Podràs menjar, sortir, divertir-te…; en definitiva, viure sense alcohol i sense altres drogues. Això és el que vull explicar en aquest llibre.

I amb el meu testimoni, donar esperança a persones i a famílies que ho estan vivint».

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!