Taller "El llarg viatge de Joan Miró"

0

Sabríeu reconèixer objectes amb els ulls tancats i dibuixar-los fent servir només el tacte i la imaginació?
En aquest taller podreu explorar una de les tècniques amb què Joan Miró va aprendre a dibuixar: els exercicis de tacte.


Divendres 13 de maig a les 18 h
Conduiran el taller Gemma Gallardo, autora del llibre, i Noemí Tomàs, responsable de Programació Familiar a la Fundació Joan Miró.





Activitat organitzada amb motiu de la publicació del llibre El llarg viatge de Joan Miró, escrit per Gemma Gallardo, il·lustrat per Marta Altés i publicat per la Fundació Joan Miró.

El llarg viatge de Joan Miró és la història d’un nen fascinat per l’art i la natura; un nen que des de ben petit va perseguir un somni amb tossuderia i va acabar convertint-se en un dels artistes més reconeguts d’arreu del món. 

La publicació és una aproximació única al recorregut vital de Miró i als processos creatius que van definir la seva trajectòria artística, i vol donar a conèixer Miró als infants amb un registre proper i a través d’elements quotidians que els permetin identificar-se amb l’artista i l’univers que evoca la seva obra.

Així, la reconeguda il·lustradora Marta Altés ha interpretat l’obra mironiana amb el seu propi llenguatge, tot utilitzant per primera vegada el guaix, en unes il·lustracions excepcionals plenes de detalls, humor i poesia, acompanyades dels textos de Gemma Gallardo.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!