Exposició "Visca la revolució!"

0

Exposició "Visca la revolució!" del 28 d'abril al 24 de maig a la biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella (primera planta).



Un seguit de llibres amb personatges que decideixen revolucionar-se. Hi trobareu revolucions minúscules i íntimes, però també algunes de majúscules i col·lectives. Totes trenquen una llança a favor dels canvis i de les millores de tot allò que ens envolta.

Entitat organitzadora: Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CliijCAT)



N’hi ha prou amb una gallina que diu que no vol pondre cap més ou; amb una granota que lluita per fer realitat els seus somnis; amb una nena que no es vol treure les ulleres perquè ja són part d’ella mateixa; amb una bala que canvia de trajectòria... per capgirar el curs d’una vida, o fins i tot, el curs de la història. Deia algú que un petit gest és poderós. Pot fer sortir el sol en un dia de pluja, i pot canviar el tarannà de la nostra escola, el nostre barri, la nostra ciutat, el nostre país, el nostre món...
Heus aquí un seguit de llibres amb personatges que decideixen revolucionar-se. Hi trobareu revolucions minúscules i íntimes, però també algunes de majúscules i col·lectives. Totes trenquen una llança a favor dels canvis i de les millores de tot allò que ens envolta. Visca la revolució!
Pep Molist




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!