Aprendre a parlar amb les plantes

0




El món es torna desconegut, irreconeixible, després de la pèrdua. La Paula, la protagonista d’Aprendre a parlar amb les plantes (Edicions del Periscopi), de Marta Orriols, haurà d’enfrontar-se al desconeixement, la desorientació i a submergir-se en ella mateixa per aconseguir sobreviure al món nou que s’apareix davant seu després que el vell món, aparentment sòlid, hagi caigut sobtadament com un castell de cartes.

La narrativa de Marta Orriols, emotiva, intensa i reflexiva, ens convida a quedar-nos amb el que és essencial. Un llibre íntim que teixeix un relat proper capaç d’enfrontar-se al dolor més punyent amb una maduresa estilística molt poc habitual.

Malgrat aquesta temàtica trista, Orriols sap refer-se’n i fer que tanquem els ulls —i el llibre— amb un regust de superació.

Marta Orriols Balaguer (Sabadell, 1975), historiadora de l’art de formació, viu i treballa a Barcelona. És autora del blog No puc dormir.  Col·labora en diversos mitjans culturals.

Amb la seva primera novel·la, Aprendre a parlar amb les plantes (Periscopi, 2018) va aconseguir el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2018 i va convertir-se en un dels títols més venuts de l’any.


Selecció de Webs:

Aprendre a parlar amb les plantes a llegir.cat
Blog de Marta Orriols
Marta Orriols ens ensenya a parlar amb les plantes/ entrevista a betevé
Marta Orriols entrevistada a laveudelsllibres.cat
Aprendre a parlar amb les plantes comentat a la llibreria Documenta
Entrevista a El Núvol de de llibres


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!