Club de lectura Llibre Obert

0

Ja fa més de deu anys que el club de lectura Llibre Obert es va iniciar. I avui continua en plena forma de la mà d'en Lluís Barri.
En aquests temps pandèmics on tots hem hagut de trobar-nos en la distància de la comunicació virtual i on la realitat eixordadora ens bombardeja constantment, la lectura continua com un bàlsam d'intimitat. Un bàlsam que gràcies als clubs de lectura permeten la posada en comú de les diverses visions d'una lectura compartida. Una oportunitat d'enriquir la lectura multiplicant-la amb les lectures dels companys i companyes. Un espai on participar, compatir, escoltar i aprendre, un espai que és, en definitiva, la biblioteca.

Per això, des de la biblioteca, us convidem a participar en aquest nou curs del club de lectura Llibre Obert, on trobareu autors i autores per descobrir i, sobretot, un espai per compartir bones estones enriquidores i plenes.

Per fer la vostra inscripció al curs 2021/2022, és necessari que ompliu el formulari. Accedir al formulari d'inscripció.

Un cop inscrits, ja podeu passar per la biblioteca i recollir el primer llibre.


Dates de les trobades i lectures de la temporada.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!