L'exposició fotogràfica “Carnaval de l'Alt Maresme”

0


Carnaval de l’Alt Maresme
El Carnaval és una explosió de color, de festa, de llum, de disbauxa abans de l’arribada de la Quaresma que és l’austeritat, el rigor i la reflexió . El Carnaval és una mena de “cal cremar-ho tot” perquè tot torni a començar, un re-inici que vindrà amb la primavera.
Sempre m’ha agradat el carnaval, és un moment boig, màgic i molt fotogènic. Durant el carnaval podem ser tot el que no som, o tot el que sempre hem somiat de ser: tot val, tot és possible, les lleis desapareixen i la formalitat s’esborra. Aquesta exposició vol ser una mirada a tot això, una mirada al meu Carnaval, al de l’Alt Maresme i a la fantàstica rua que s’organitza entre Calella i Pineda.
Enginy, creativitat, vestuaris i maquillatges plens de color i moviment... i la música i la dansa que tot ho mouen... tot plegat és una combinació perfecte per captar unes imatges espectaculars, plenes de dinamisme i fantasia.
Aquesta exposició és un resum dels carnavals organitzat per la comissió Carnaval de l’Alt Maresme del 2016 al 2019  i que he capturat amb la meva càmera, amb una acurada edició i impressió amb giclée print, un treball optimista, colorista i tan festiu com ho pugui ser el Carnaval. Espero que gaudiu de l’exposició i de la festa!


Text: Quim Botey de Foto-Fillm Calella






Podeu visitar l'exposició fotogràfica "Carnaval Alt Maresme" durant el mes de febrer a la planta baixa de la biblioteca. No us la perdeu!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!