Presentació literària "¿Quién eres, Charlie?

0


Carlos Heras

Marc Tudela explica com va conèixer el projecte literàri

Unes paraules dels editors: Kuei Ediciones



 Sinopsis de Kuei Ediciones:
En una sociedad distópica, donde la ética y la moral no son más que ideales clásicos que se han perdido, la modificación genética en seres humanos ya es una realidad: un eslabón más en la cadena productiva. La comercialización de seres humanos como mano de obra barata ha sido aceptada y se ha establecido como el bastión que sustenta la economía mundial.


Presentació literària "Felicitat" de Carme Ruscalleda

0




Sobre els inicis del Sant Pau “Els convencerem a la taula

Sobre el tancament: “Hem tancat el Sant Pau. NOMÉS hem tancat el Sant Pau. Seguim treballant, a Tòquio, a Barcelona, amb publicacions, a la ràdio..."


Sinopsis de Grup62
Una cuina lliure, natural, saborosa i plaent és l'ingredient clau de la màgia culinària de Carme Ruscalleda, una xef autodidacta que ha aconseguit en els seus restaurants set estrelles Michelin i s'ha convertit en la gran dama de la cuina mundial, gràcies a una tècnica admirable i precisa i a la seva personalitat exploradora i oberta a la imaginació. Ara celebra 30 anys al capdavant del seu restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar. Treballadora incansable i creativa, Carme Ruscalleda, després de dècades d'ofici en primera línia, segueix vivint i treballant amb la il·lusió del primer dia. Una dona que cuina per ser feliç i per fer feliços els seus comensals.




La Marató de Tv3 a la biblioteca

0






Marató de Tallers de Nadal a càrrec de Mabi i Susanna.
Pots fer fins a cinc tallers diferents. 1€ per taller a benefici de La Marató.
Dissabte 1
De 10.00 h a 13.00 h


Xerrada "Recerca clínica i assistència al càncer van juntes de la mà" a càrrec de la Dra. Carmen Balaña Quintero, coordinadora de Recerca Servei Oncologia Mèdica Institut Català Oncologia i Presidenta Comitè Científic Intern de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol.
Organitza: Amics de Can Ruti i Biblioteques del Maresme.
Dimarts 11
A les 19h


Xerrada-taller familiar "Què és el Càncer? Combatent el càncer de fetge infantil des del laboratori" a càrrec de la Dra. Carolina Armengol, Cap del Grup de Càncer de Fetge Infantil, Programa de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (PMPPC), Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). Organitza: Amics de Can Ruti i Biblioteques del Maresme. La Marató de TV3
Dissabte 15
A les 11,30 h



Totes aquestes activitats es realitzaran a la biblioteca.
També pots col·laborar comprar llibres a 1€