Punt de fuga: exposició de poemes i fotografies amb les Gavarres de fons

0

Punt de fuga: exposició de poemes i fotografies amb les Gavarres de fons. De l’1 al 30 d’abril de 2017.
Poesies: Joaquim Vilar.
Fotografies: Martí Rovira.

Dissabte, 1 d’abril, a les 12 del migdia.
Lectura de poemes i cançons per membres de la Tertúlia de Català







Són els paisatges els que ens elegeixen a nosaltres. Però només uns quants saben correspondre a aquest acte d’amor. Montserrat Roig

Es pot fer el retrat d’una persona fent el retrat del seu paisatge.  Jean Giono





Documentals musicals en línia amb el carnet de la biblioteca

0

La Xarxa de Biblioteques Municipals us ofereix el servei gratuït de visionatge de documentals musicals mitjançant l’accés a IN-EDIT TV,  la plataforma de visionat online del Festival IN-EDIT, exhibint el més destacat del documental musical des de l'any 2003. Hi trobareu una àmplia representació de títols de passades edicions del festival i també novetats exclusives.


Per al visionat complet dels documentals de catàleg de la plataforma t'has de validar amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals a partir del número de carnet de biblioteca i el PINRecordeu que inicialment el PIN és la data de naixement (ddmmaaaa)


Agenda d’activitats abril 2017

0

De l’1 al 28 d’abril, Exposició: Punt de fuga: fotos i poemes, amb les Gavarres de fons. Poemes de Joaquim Vilar. Fotografies de Martí Rovira. Organitza: Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de Calella i Biblioteca.


Dijous d’abril: 6, 20 i 27, a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb el llibre The woman in Black de Susan Hill. Coordina Sîan Mathias.

Els divendres d’abril: 7, 21 i 28 d’11.00 h a 12.00 h Tertúlies en català.  Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dissabte 1, a les 12 h, Lectura de poemes “Punt de Fuga” de Joaquim Vilar a càrrec dels alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística de Calella. Organitza: Comissió de l’Agenda Llatinoamericana de Calella, Oficina de Català i Biblioteca.


Dilluns 3, a les 19.00 h, Club de lectura Llibre Obert, amb el comentari de: El retrat de Dorian Gray d’Oscar Wilde. Coordina: Lluís Barri.
Dijous 6, a les 18 h a l’Ajuntament Vell Club de lectura sènior Tardes de tertúlia, amb el comentari de: Res no s’oposa a la nit de Delphine de Vigan. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.
A les 19 h Presentació del llibre: Ningú li havia dit que seria ell qui pagaria la hipoteca de Carme Serradell Alonso, publicat per l'editorial Veusambveus. Carme Serradell va ser pediatra durant molts anys a Calella. Aquest llibre és un recull d’històries sobre la maternitat. Organitza: llibreria La Llopa i Biblioteca.

Divendres 7, a les 11 h Trobada amb l’escriptora Care Santos. Programa  Lletres en viu de la Institució de les Lletres Catalanes. Organitzen: Oficina del Català de l’Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte 8, a les 11.30 h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Taller infantil.


Divendres 21, a les 18,30 h, a la Sala Mozart. Trobades d’òpera 6a sessió amb l’òpera Rigoletto de Giuseppe Verdi. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.

Dissabte 22 
De 10 a 20 h, a la Plaça de l’Ajuntament X Fira del llibre de segona mà, organitzada pels Amics de la Biblioteca de Calella amb la col·laboració de Càritas.
D’11 h a 13 h a la Plaça de l'Ajuntament 1a Trobada d’intercanvi de punts de llibre. Exposició de punts de llibre a càrrec de Margarita Montell. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.
A les 17,30 h a la Plaça de l’Ajuntament. XIII  Lectura Pública de Sant Jordi, centenari del naixement de Joan Capri. Organitzada per l’associació Amics de la Biblioteca de Calella.
A les 19 h actuació de l’escola de dansa La Fàbrica dirigida per Laia Ferrer. Organitza: Amics de la Biblioteca.

Dijous 27, a les 18.00 h a l’Ajuntament Vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.


Divendres 28 a les 18.00 h Club de lectura infantil (de 9 a 12 anys)  Submergeix-te a la lectura amb la lectura del llibre Sputnik de Bettina Obrecht. Coordina Món Mas. Organitza: Biblioteca Can Salvador de a Plaça.

Dissabte 29 a les 11,30 h Taller de dansa en família,  amb  motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa. A càrrec de Júlia Turró.

A les 12.30 h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça “Olors de Sant Jordi a la Biblioteca”, a càrrec dels alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística de Calella. Organitza Oficina de Català i Biblioteca.

Avançament activitats d’abril a la Biblioteca

0



Us avancem algunes de les moltes activitats previstes pel mes d’abril, així les podreu anotar a la vostra agenda.

Dissabte, 1 d'abril de 2017, a les 12 h
Comencem l’abril amb la lectura de poemes de Joaquim Vilar, pels alumnes de l’Oficina de Català amb motiu de l’exposició Punt de Fuga, (paisatges de les Gavarres) que podreu veure durant tot el mes d’abril a la Biblioteca.
Divendres, 7 d'abril de 2017, a les 11 h
Care Santos, la guanyadora del premi Nadal per la novel·la Media vida, parlarà de la seva obra als lectors de la Biblioteca de Calella. Us hi esperem!