Novetats febrer DVD

0

El Gran Hotel Budapest, comèdia d’època. Singular, genial, divertida e intensa amb el segell inigualable de Wes Anderson.  
Her de Spike Jonze, guanyadora de l’Oscar al millor guió original; Dallas Buyers Club amb Matthew McConaughey, protagonista de la sèrie televisiva True Detective. O la divertida comèdia Ocho apellidos vascos, són  alguns dels títols més destacats de les darreres adquisicions en DVD.
I pels més petits, o no tan petits La Lego pel·lícula.  També trobareu, per a tota la família, títols com Caminando entre dinosaurios amb aventures, tocs d’humor i uns efectes 3D impressionants.

La Guia de Novetats la trobaràs als taulells de la biblioteca o la pots consultar i/o descarregar al següent enllaç.

Activitats Febrer 2015

0

Exposició de fons Tradicionarius: Música folk.

Divendres, 6, 13, 20 i 27 d’11h. a 12h. Tertúlies en català entorn de: En quarantena, llibre de poemes de Narcís Comadira. A càrrec de la voluntària lingüística Montse Servat. Organitzen: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dilluns, 2 de febrer, a les 19h. Club de lectura Llibre obert amb el llibre La veritat sobre el cas de Harry Quebert de Joël Dicker. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts, 3 de febrer, a les 19h. Club de lectura en anglès Easy Readers amb el llibre Wuthering Heights d’Emily Brontë. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous, 5  de febrer, a les 18h. Club de lectura infantil Penya dels llibres, (de 9 a 12 anys) Comentarem Elvis Riboldi de Bono Bidari. Coordina: Joan Boher. 5a. Trobada.

Dissabte, 7 de febrer, a les 11,30h Taller infantil: Carnestoltes a càrrec de Creativa.


Dimecres, 11 de febrer, a les 19h. Club de lectura en anglès Let’s Read!. Amb el llibre Dracula de Bram Stoker. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous, 12 de febrer , a les 18h. Sessió del Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia entorn del llibre El final de joc de Gemma Lienas. Coordina: Quima Martínez. Organitzen: Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Dissabte, 14 de febrer, a les 11,30h Taller infantil: Manualitats amb cartolina a càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia.


Dissabte, 21 de febrer, a les 11,30h Taller infantil: “La maleta il·lustradora”


Dijous, 26 de febrer, a les 18h., a l’Ajuntament vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Dissabte, 28 de febrer, a les 11,30h Taller infantil de dinosaures després de la presentació del llibre “La Laura i els Catasaures” de Marçal Arimany i Antoni Lacasa. Presenta: Anna Sitjà.

Presentació de "Contes arran de mar"

0



Clàudia Mollfulleda i Martí, nascuda a Santa Susanna, és llicenciada en Filologia Clàssica per la UAB. Exerceix com a docent a l’INS Ramón Turró i Darder de Malgrat de Mar. Contes arran de mar suposa la seva estrena com autora i, alhora, un repte fascinant que l’ha permès obrir-se a la creativitat i la imaginació.




Mil llibres llegits

0

Més de 1.000 llibres han llegit els participants dels diversos clubs de lectura que gestiona la biblioteca de Calella.

Fomentar l’hàbit de la lectura, compartir un temps de lleure, provocar diàleg i descobrir punts de vista, crear un espai de trobada entre lectors,... són alguns del objectius que es busquen i que s’aconsegueixen amb els Clubs de Lectura.

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça té diversos clubs de lectura: per joves, per grans, per gent que comença a parlar el català, per qui que vol practicar l’anglès,...  Més de 100 lectors entre tots els nostres clubs.

Si hi estàs interessat, t’acollirem amb el llibre obert.