Activitats d’Estiu 2014 -Juliol-

0


Concerts
Dimecres, 2 de juliol, a les 21 h. Al pati de la Biblioteca.  Concert de guitarra clàssica. Música del Barroc i del segle XX.  Intèrpret: Carles Geli. Organitzat per l’associació Amics de la Biblioteca de Calella.

Divendres, 18 de juliol, a les 21 h. Al pati de la Biblioteca. Concert d’estiu de la Coral Laetare. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Presentacions de llibres
Divendres, 4 de juliol, a les 19 h. Presentació de l’últim llibre de Joan-Lluís Lluís: “Cròniques del déu coix” (editorial Proa) a càrrec de l’autor i Mar Arenaza. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.

 Divendres 11 de juliola les 19 h. Presentació del llibre ”El passat ens empaita. Vicissituds d'un fill d'exiliat republicà” de Gentil Puig i Moreno, amb pròleg de Raimon Obiols, publicat per Pagès Editors. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca

Club de lectura Tardes de Tertúlia
Dijous, 10 de juliol, a les 18 h. Tardes de Tertúlia. El llibre d’aquesta sessió és ”El Corazón del tártaro”  de Rosa Montero. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Contes per a adults 
Divendres, 11 de juliol, a les 21 h. Al pati de la Biblioteca. Contes per a adults.  Cafè o te? De bèsties i monstres. Criatures imaginàries antigues i modernes. Intèrpret: Anna Ribot. Dins dels Programes: Nits d’Estiu a Calella i Festival Multipolar de les Biblioteques Municipals del Maresme.

Avui presentació de Recerk2014

0

Aquest divendres 20 de Juny del 2014, a les 20 hores, a la Sala d’Actes de la Cooperativa l’Amistat de Calella, els alumnes de Batxillerat de centres educatius calellencs exposaran al públic el fruit del seu Treball de Recerca, un projecte que hauran desenvolupat durant els dos darrers cursos de Batxillerat.


També podeu consultar a la pàgina de Recerk a facebook i a  Calellatv.cat més informació sobre els participants i el tema dels seus treballs.

Exposició de Fons de dibuix i pintura

0

No només es dibuixa per expressar, es dibuixa per entendre, per aprofundir el coneixement de les coses, per observar atentament el que ens envolta.
No només mirar, sinó també observar, per després poder veure.  A dibuixar se n’aprèn.
No només els artistes tenen el privilegi de poder dibuixar i pintar. És una capacitat pròpia de l’ésser humà i per despertar el seu potencial ocult només es necessita el desig d’aprendre.

Per això, a la biblioteca Can Salvador de la Plaça, t’animem a visitar l’exposició del fons disponible de llibres per aprendre a dibuixar, pintar, tècniques del color, etc.  També disposem d’un ampli fons de llibres sobre art en general i d’artistes en particular.

Maons romans?

0

Hans Knur, arqueòleg de la regió de Colònia, ha passat unes dies de visita a Calella.  El 3 de juny ha visitat la biblioteca i ens ha comentat les seves observacions sobre l’església parroquial de Calella.
Segons Knur a la base de la façana lateral esquerra hi ha material de construcció de l’època romana, com els maons que s’entreveuen en els llocs on el paviment ha caigut.

Recordem que al Tossal del Roser hi havia una industria d’àmfores i aquesta troballa ens apropa a la idea d’un nucli romà establert a Calella.

Subscripció a novetats

0

És un servei d'informació gratuït mitjançant el qual rebreu a la vostra bústia de correu electrònic notificació dels darrers documents adquirits per la biblioteca.

Necessiteu disposar del carnet de la biblioteca i una adreça de correu electrònic.

 

Us permetrà estar totalment informats de les novetats a les quals us hàgiu subscrit sense haver de desplaçar-vos a la biblioteca. A més, resulta molt còmode ampliar la informació dels continguts que us interessin.