Activitats febrer 2014

0


Dissabte 1, a les 11.30h Hora del Conte: La Guerra de les campanes de Gianni Rodari, a càrrec de M.Dolors

Dilluns, 3 a les 19.00h Club de lectura Llibre obert amb el comentari de l’obra Sayonara Barcelona de Joaquim Pijoan. Coordina: Lluís Barri Vila.

Dimarts 4, a les 19.00h Club de lectura en anglès Easy Readers. Es comentarà el llibre Long hot summer de K.S. Rodríguez. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous 6, a les 18.00h 5a. Trobada del  Club d’Amics de Roald Dahl per a nois i noies de 8 a 12 anys. Dinamitzador: Joan de Boher, narrador i escriptor.

Dissabte 8, a les 11.30h Taller infantil : Ping el Pingüí, a càrrec de Montse.

Dimarts 11, a les 18.00h Curs TIC Introducció als blocs i les xarxes socials, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous 13, a les 18.00h, Curs TIC Introducció als blocs i les xarxes socials, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
I a la sala d’actes de l’Ajuntament vell Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia. El llibre d’aquesta sessió és Ensayo sobre la ceguera de José Saramago. Coordina: Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dissabte 15 a les 11.30h Activitat infantil: (Contes o tallers)

Dimarts 18 a les 18.00h Curs TIC  Hola ordinador, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dimecres 19 a les 19.00h Club de lectura en anglès Let’s read! ,amb el comentari de Don’t tell me what to do de Jack London. Coordina: Sîan Mathias

Divendres 21, a les 19.00h  Presentació del llibre Menjar per ser millors a càrrec de l’autor: Adam Martín Skilton. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca Can Salvador de la Plaça

Dissabte 22, a les 11.30h  Taller infantil: Fem un antifaç a càrrec de Susanna.

Dijous 27, a les 18.00h. Curs TIC  Hola Ordinador, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
I a la sala d’actes de l’Ajuntament vell Taller de Memòria, a càrrec de Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella.

Presentació del llibre Femenino sin límites

0

Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Llibrería la Llopa, Plataforma Editorial i l’Ajuntament de Calella tenen el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre: Femenino sin límites de Iolanda López.


L’acte va ser presentat per Xavier Arnijas, Regidor de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Calella, i va comptar amb la participació de Iolanda López, autora del llibre.


Arriben els llibres del premi Maria Moliner

0



La biblioteca Can Salvador de la Plaça ha rebut el lot de 200 llibres infantils i juvenils com a premi del certamen Maria Moliner 2013.

El Maria Moliner és un premi als millors projectes o activitats adreçats a la dinamització de la lectura des de les biblioteques. La biblioteca de Calella hi va presentar el Club de Lectura InfantilTronxariures.


Des de la biblioteca volem agrair el premi, un reconeixement al treball, la tenacitat i l’enginy en el sempre complex camp del foment de la lectura en els infants. I volem compartir-ho amb tots els lectors, així que ben aviat, els 200 llibres del premi estaran disponibles per a tots vosaltres.
I gràcies, un cop més, a tots i totes els que varen fer possible els Tronxariures!

Calendari 2014

0

Les Biblioteques Municipals del Maresme han editat calendaris i punts de llibre que enguany incorporen un motiu de l'App BiblioMaresme, amb els codis QR per accedir a les diferents aplicacions.

Recolliu-los a la biblioteca amb un préstec de llibres o pel·lícules.