Activitats Agost

0


Durant tot el mes exposició de pintura: Marines de Ramon Arnau.

De l’1 al 15 obert el període d’inscripcions als Clubs de lectura de la Biblioteca. Apunta-t’ho a l’agenda!.

Divendres 10, 21.00 h, al Pati de la Biblioteca. Contes per a adults Finals infinits. Contes per veure les coses d’una altra manera, amb ironia, del dret i del revés, a càrrec de l’actriu Raquel de Mur.  Dins del Festival Multipolar de contes per a adults de les Biblioteques Municipals del Maresme. NITS D’ESTIU DE CALELLA. NEC’12

Divendres 17, 19.00 h, al Pati de la Biblioteca Hora del conte infantil La Mosca d’en Camós, un conte de Núria Martí Constans, explicat per Josefina Teixidó Constans. XXV Espectacles per a la mainada estiu 2012.

Divendres 24, 19.00 h. al Pati de la Biblioteca Hora del Conte infantil La missió del colibrí. L’Imperi del sol a càrrec de Mercè Llobet. XXV Espectacles per a la mainada estiu 2012.


Hemeroteca digital

0

Les noves tecnologies i també els temps de crisi han propiciat una reconversió d’alguns diaris i/o revistes al format digital. Oblidant el paper.

La majoria de capçaleres del nostre país tenen una web que actualitza les noticies amb freqüència. Molts d'ells també disposen d’un servei d'hemeroteca per la consulta dels números passats dels exemplars dels diaris.

I altres mitjans de comunicació que mai han existit amb paper conviuen a la xarxa amb l'agilitat de la immediatesa i la proximitat de les xarxes socials.


Impossible recollir-los tots, però aquí en teniu una petita mostra:













Concert Coral Laetare

0




Un centenar d’espectadors es van reunir al pati de la biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella per veure i sentir en directe a la Coral Laetare. El concert, d’entrada gratuïta, es va celebrar el divendres 20 a les deu de la nit.


L’acte fou promogut per l’Associació d’Amics de la Biblioteca, i la Coral, sota la direcció d’Ignasi Fernández Hinojosa, va interpretar el següent repertori:

• Dama de Mallorca B. Bibiloni
• Senyor Sant Jordi F. Vila
• L’hora del repòs Pere-Mateu Xiberta Gómez
• El cavaller enamorat J. Manen i A.Colomer
• Muntanyes de Canigó N.Puig
• Un somni
• El general Bum-bum J. Llongueres; H. M.Oltra
• D'un temps d'un país Raimon / M. Oltra
• El rossinyol A. Pérez Moya
• Ton pare no té nas B. Bibiloni

• When I'm syxty-four Lenon - McCartney
• Over the rainbow Harold Arlen
• Chim chim cher-ee R.M Sherman
• Moon River
• Joshua fit the battle A. Ohrwall
• Short people R. Newman; H. S. Carrington

Cloenda Club de lectura Tardes de Tertúlia

0

Última trobada de la temporada, del nostre Club de Lectura Tardes de Tertúlia, amb la Regidora Núria Parella, de l’Àrea de política social. 
Una bona colla que ara farà un breu descans durant l’estiu però, recordeu que a partir de l’1 d’agost podeu passar a recollir el primer llibre de la nova temporada: El Consol, de l’Anna Gavaldà. I amb la seva dinàmica coordinadora, la Quima Martínez, es tornaran a trobar amb energies renovades el proper setembre.


Novetats DVD – Estiu d’estrelles

0


John Wayne a Centauros de desierto de John Ford

Gregory Peck, Robert Mitchum, Anthony Quinn, Clint Eastwood són alguns dels actors protagonistes de les darreres pel·lícules que han arribat a la biblioteca. Entre les actrius, hi trobareu obres d’Audrey Hepburn, Meryl Streep, Elizabeth Taylor, Romy Schneider,...

I pels més petits, noves aventures de Juan & Tolola, Pingu, Los Pitufos, Mic, Phineas & Ferb i en Timmy, el més menut de les ovelles del ramat del xai Shaun.


Com sempre, la guia completa als taulells de la biblioteca o disponible aquí:

Exposició “Imatges sense fum”

0


Exposició de cartells dels alumnes de 6è d’educació primària de Calella, Pineda de Mar i Tordera, fets amb motiu del Dia Mundial contra el Tabac 2012.
Dins del Programa Intermunicipal de Drogodependències Alt Maresme amb la col.laboració de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.
Aquí teniu el cartell guanyador. 

Podeu veure l'exposició del 2 al 13 de juliol de 2012 a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

L’obra de teatre

0


Els lectors del club de lectura infantil s’han convertit en actors, i amb sols 4 dies d’assaig han representat l’obra de teatre “El missatger”. Bravo!

Els participants del club de lectura amb la Mercè Llobet reben l’assetjament mediàtic dels pares, mares, germans i coneguts que volen inmortalitzar el moment.


Desde la biblioteca volem agraïr a la Mercè la seva col·laboració i direcció i, evidentment, a tots els abnegats actors i les sacrificades actrius.