Activitats Gener 2012

0


DIMECRES 04, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del conte a càrrec dels Patges Reials Abulai i Said. També recolliran les cartes als Reis d’Orient. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

DILLUNS 09, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de lectura Llibre obert amb el comentari del llibre Llums del Nord de Philip Pullman. Coordina: Lluís Barri.

DIMARTS 10, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Maree Ray.

DIJOUS, 12, 18.00 h, a l’Ajuntament vell. Club de lectura  Tardes de Tertúlia  amb l’obra Tòquio Blues de Haruki Murakami. Organitza: Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

DIVENDRES 13, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Inscripcions: Taulell de la biblioteca. Activitat gratuïta

DISSABTE 14, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Hora del conte La Família del  sabater, a càrrec del ratolí Serafí

DIVENDRES 20, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Activitat gratuïta

DISSABTE 21, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Hora del conte Passat i Futur, començarà amb el conte La pedreta de color verd (època prehistòrica) i acabarà amb La disfressa de Marcià  (futur), a càrrec de Mireia Vidal.

DIVENDRES 27, 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys. Inscripcions: Taulell de la biblioteca. Activitat gratuïta

DISSABTE, 28, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Taller infantil  Serps esbojarrades, a càrrec de Montse.

NOVETATS DVD - NADAL 2011

0

El Apartamento, De repente el último verano o Los Siete Samurais són alguns dels clàssics que trobaràs a la nostra biblioteca dins de les darreres adquisions en DVD aquest Nadal.
Sense oblidar títols que de ben segur entusiasmaran a grans i  petits com Como entrenar a tu Dragón.
Consulta la llista completa a la Guia de Novetats que trobaràs als taulells de la biblioteca o que pots descarregar aquí

Club de lectura infantil

0


La Biblioteca inicia el 2012 amb un projecte ambiciós i valent: un club de lectura per a nens i nenes de 9 a 12 anys.

El club, que encara no té nom (¿tens alguna proposta?), es reunirà els divendres a les 18:00 a la planta baixa de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Què és un club de lectura?
Una trobada de lectors (gent que té el vici de llegir) per parlar d’allò que els agrada.

Per què serveix un club de lectura?
En primer lloc, per salvar el món.
També serveix per fer amics, per compartir opinions, per descobrir coses, per passar-ho bé, ...


Corre cap a la biblioteca i apunta’t al Club de Lectura!
Comencem el divendres 13 de gener de 2012 amb el llibre Com vam caçar la Cosa del Pantà

Taller Centre de Taula de Nadal

0




Si vols fer el teu propi Centre de Taula de Nadal pots apuntar-te al taller, d’aquest proper dijous 22 de desembre, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.
Per la realització d’aquest taller es fan servir elements vegetals (fulles, branques, pinyes, ...) prèviament manipulats, espelmes i elements creats amb paper de la tècnica del Killing paper.
No cal que portis res però si cal inscripció prèvia (a partir de 16 anys).   
T’esperem! Anima’t i dóna un toc original i personalitzat  a la teva taula aquest Nadal.

Fi d’any dels clubs de lectura

0

-->
Recull de fotografies de les ultimes trobades de l’any 2011 dels diferents Clubs de Lectura de la biblioteca.
 
Easy Readers, aquest Nadal llegiran The woman in black

Un brindis, que l’anglès no és tan difícil!


Els participants de Tardes de tertúlia, amb el llibre Indignació encara a les mans, i la Quima, la seva coordinadora

Més participants amb la regidora Núria Parella, de l'Àrea de política social


Lluís Barri, coordinador de Llibre Obert proposa un brindis

Perquè la lectura de Llums del nord, de Pullman, sigui amena!

L’arbre dels desitjos

1


Quan les perspectives son fosques, l’esperança més feble esdevé lluminosa i càlida.”

Aquest proverbi sembla encaixar en aquest temps nostre i en aquestes dates nadalenques que s’acosten.
A la biblioteca Can Salvador de la Plaça hi trobareu un senzill “arbre dels desitjos”: un objecte tangible on poder expressar-hi les esperances i els desitjos -alguns d’utòpics d’altres de més terrenals-, de cara al futur any que sembla tenir unes perspectives força fosques.

Si l’arbre és gris, els desitjos són d’un intens vermell. Un contrast entre un present monocolor i el desig -la intensitat que ens dóna força-, l’esperança lluminosa i càlida de deixar enrera el fred i fosc hivern que sembla que ens ve al damunt.  

Veniu a penjar-hi el vostre desig

Des de la biblioteca de Calella també us volem felicitar les festes i que el 2.012 ens sigui propici a tots.

Inauguració Exposició Gent d'aquí: Fotos de carrer

0



Moments de la inauguració de l’exposició Gent d’aquí, fotos de carrer de l’autor Josep M. Colomer Mir de Foto-Film Calella, que va ser tot un èxit.


Recordeu que podeu gaudir d’aquesta exposició fins el 9 de gener de 2012 a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella.



EXPOSICIÓ Gent d'aquí, fotos de carrer

0


Inauguració de l’exposició Gent d’aquí, fotos de carrer de l’autor Josep M. Colomer Mir de Foto-Film Calella, que tindrà lloc aquest proper dissabte 3 de desembre de 2011, a les 12 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

La presentació anirà a càrrec de Xavier Rigola i Tarragó, president de Foto-Film Calella. 
L’exposició estarà oberta del 3 de desembre 2011 al 9 de gener 2012.