Com cada any per aquestes festes, la biblioteca Can Salvador de la Plaça va rebre la gustosa visita de la Quimeta de la Roda. Aquesta afable cuinera va fer les delícies dels oients amb la seves receptes i anècdotes culinàries.
Cuixes de cabrit lacades
Ingredients:
4 cuixes de cabrit.
1 got de suc de taronja
2 cullerades de mel
2 grans d’all aixafats
Farigola, llard, sal i pebre
Preparació:
Es posa sal i pebre a les cuixes i amb una plata per anar al forn, s’hi posen junt amb el llard.
Es posa a coure al forn a 180º. A mitja cocció s’hi tira el preparat del suc de taronja, i de tant en tant es va regant. Quan estan cuites es treu el suc i es fa reduir. Quan està al punt es va tintant les cuixes perquè quedin lacades.
És un plat diferent i molt bo!
Font: Receptes de la Quimeta de la Roda
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Comenta!