Presentació literària d'Alejandro Palomas

0

Presentació del llibre: "Un país amb el teu nom" d'Alejandro Palomas.

Col·laboració amb la llibreria La Llopa.


Dijous 10 de desembre, a les 18:30 h.
A la biblioteca Can Salvador de la Plaça 
(Plaça de l'Ajuntament 30-31; Calella)

Retransmissió en directe via Facebook i en diferit al canal youtube de la biblioteca.


Alejandro Palomas (Barcelona, 1967) és llicenciat en Filologia Anglesa i màster en Poètica pel New College de San Francisco. Ha compaginat el periodisme amb la traducció d’autors importants i amb la poesia (Quiero i Una flor). Entre altres, ha publicat les novel·les El alma del mundo, Agua cerrada i El temps que ens uneix. El 2016 va rebre el Premio Nacional de Literatura Juvenil per Un fill, la seqüela del qual, Un secret, es va publicar el 2019. L’exitosa trilogia Una mare, Un gos i Un amor (Premi Nadal 2018) retrata una família que ha enamorat milers de lectors. La seva obra ha estat portada al cinema i al teatre i s’ha traduït a més de vint llengües.

Informació extreta de Edicions Grup62


En Jon, cuidador d’elefants al zoo, i l’Edith, una vídua que viu amb els seus onze gats, són els únics habitants d’un poblet abandonat. Veïns solitaris primer i ara bons amics, no s’imaginen que la nit en què el penell del campanar gira sobre si mateix, l’ull del temps s’atura sobre el poble i la vida de tots dos també està a punt de girar.

L’arribada de la primavera ve acompanyada d’una inesperada decisió per part de la direcció del zoo, a la qual se suma un anunci pertorbador: l’ajuntament al qual pertany el poble restaurarà el casalot en ruïnes del llac per convertir-lo en un hotel rural. La doble notícia canviarà de cop les vides d’en Jon i l’Edith, i els empenyerà a fer un pas fins llavors tímidament contemplat.

L’amistat entre en Jon i una callada elefanta que es diu Susi, la relació entre l’Edith i la seva filla Violeta, allunyades durant dècades, i una hora de la nit –l’Hora Trèmula– en què tot passa i tot queda conformen Un país amb el teu nom: una història sobre l’amor amb majúscules, sobre l’honestedat amb els propis somnis i sobre la llibertat portada a la seva expressió més pura.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!