El NEC21 també a la biblioteca

0

Els dies calorosos conviden a aprofitar les nits. Quan cau el sol i la fresca de la Mediterrània refreda els carrers, l’olor de la costa i la seva remor envaeixen la ciutat. A Calella som molt sensibles a aquesta sensació i ens agrada gaudir-la en companyia. 

El festival Nits d’Estiu Calella (NEC) arriba a diferents espais de la ciutat amb concerts, actuacions i espectacles. És una oportunitat doble, tant per gaudir d’exhibicions de qualitat com per aprofitar i visitar diferents espais de la ciutat a la nit.

Espectacles al pati de la biblioteca:

"Les aventures d’Eros" a càrrec de Sandra Rossi, narradora.
Divendres 9 de juliol a les 21 hores.
Entrada gratuïta. 


Contes per adults, eròtics, amb la provocadora presència d’Eros com a fil conductor. Quatre històries en què un espectre, un desig obsessiu, un tango i una lligacama parlaran del gaudi que viu Eros encenent cors i inflamant sexes.  




"Contes de colors" a càrrec de Vivim del cuentu, rondallaires.  
Divendres 27 d’agost a les 21 hores.
Entrada gratuïta. 
Aforament limitat. Formulari d'inscripció.

Encara que et pugui semblar mentida, hi ha contes vermells, contes més aviat verds, contes d’un color groguenc i altres d’un intens porpra, alguns amb un toc taronja, i fins blaus com el cel. Tots amaguen històries que et faran viatjar, emocionar, patir, riure i sobretot gaudir d’aquesta sessió de contes ben plena de colors. 


Consulta el programa complet del NEC21

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!