Activitats Març

0


Exposició “32è Concurs de Portades Cavall Fort: una festa de disfresses”, del 20 de febrer al 17 de març.

Exposició “Any Ramon Llull”. Realitzada per Òmnium Cultural secció territorial Montnegre, del 6 al 18 de març.


Dijous 2, 9, 16, 23 i 30, a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb el llibre Tales of ten worlds de Helen Reid-Thomas. Coordina Sîan Mathias.


Divendres 3, 10, 17, 24 i 31  d’11.00 h a 12.00 h. Tertúlies en català amb el llibre Set dies al llac de Núria Martí. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dijous 2 a les 18.00 h a l’Ajuntament  vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Divendres 3 a les 18,30 h, a la Sala Mozart. Trobades d’òpera 5a sessió amb l’òpera La Bohème de Giacomo Puccini. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.

Dissabte 4 a les 11.30 h. Lectures compartides per a nens i nenes a partir de 6 anys  amb el llibre Els elefants mai no obliden d’Anushka Ravishankar i Christiane Pieper. Cal inscripció prèvia.


Dilluns 6 a les 19.00 h. Club de lectura Llibre Obert, amb el comentari de: La noia de la perla de Tracy Chevalier. Coordina: Lluís Barri.


Divendres 10 a les 19 h. Presentació del llibre Cosas que debí decirte hace cien años de Mercè Roura. Ed. Zumaque. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.


Dissabte 11 a les 11,30 h. Hora del conte “El Drac del riu”. A càrrec d’Eva Gonzàlez.

Dilluns 13 a les 19,30 h. Presentació del llibre La senyora Stendhal de Rafel Nadal. Ed. Columna. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.

Dissabte 18 a les 11.30 h. Taller infantil per a nens i nenes major de 4 anys. Cal inscripció prèvia.

Dijous 23 a les 18 h a l’Ajuntament vell. Club de Lectura Sènior Tardes de Tertúlia, amb el comentari de: Plans de futur de Màrius Serra. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.


Dissabte 25 a les 11.30 h. Taller infantil per a nens i nenes major de 4 anys. Cal inscripció prèvia.

Dijous 30 a les 18.00 h a l’Ajuntament  vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Divendres 31 a les 18.00 h. Club de lectura infantil (de 9 a 12 anys) Submergeix-te a la lectura amb Àlex i en Gandhi al Brasil d’Anna Manso. Coordina Món Mas.



32è concurs de portades Cavall Fort

0

Tres joves artistes calellenques han quedat finalistes al concurs anual de portades de la revista Cavall Fort.  Les obres de Júlia Tarinas, Duna Teys i Martina Carbonell, del Taller de Dibuix i Pintura Anna Vivancos, han estat escollides entre les 10 obres finalistes.  
Moltes felicitats!



Podeu veure les seves obres, l’obra guanyadora i la resta de finalistes, exposades a la planta baixa de la biblioteca fins el 17 de març.


Presentació literària

0


Guillem Terribas

A Alegra’m la vida, l’emblemàtic llibreter Guillem Terribas ens descobreix a través de records, experiències i vivències la seva passió pel cinema. Així, de Maruja Torres a Woody Allen, de David Trueba a Sergi López, d’Edmond Roch a Ariadna Gil, descobrirem tota una rua de personatges que l’autor ha conegut i que faran les delícies de qualsevol apassionat del setè art.
A més, hi trobareu la recomanació de vint-i-dues pel·lícules per a tota la família que us despertaran la il·lusió per viure, veure i estimar el cinema en majúscules.

«El cinema forma part de la meva vida des de sempre. En algun lloc he escrit que de petit deia que volia ser actor. Amb els anys vaig veure que no ho seria mai i que, per tant, el millor que podia fer era mirar com ho feien els altres».

Font text: Grup62

Arcadi Lluís Salom ànima de la Sala Mozart



Presentació literària

0


Divendres 10, a les 19 hores


Un thriller addictiu que retrata la cara més esfereïdora d’una Barcelona inhòspita. El debut literari de Xavier Álvarez Llaberia, mosso d’esquadra en actiu, és una reveladora aproximació a la cruenta realitat de la violència amagada que ens envolta. Una trama negríssima que t’eriçarà la pell.
Segrestos, violacions, assassinats i mutilacions espantoses. En plena crisi econòmica, Barcelona esdevé el tenebrós escenari d’un trencaclosques sinistre: una xarxa de tràfic de menors en la qual els nens són el que menys importa, són simple mercaderia. O els canvies per diners o cobres plom.

Font: Ara Llibres