Activitats novembre

0


Del 18 d’octubre a l’11 de novembre, Exposició del 28è Concurs de portades de Cavall Fort Una màquina per anar a Vork Llafat.

De l’1 al 22 de novembre, participa en el Sorteig Quina és la banda sonora de la teva vida?. Amb cada préstec de CD’s i DVD’s aconseguiràs la butlleta per omplir i participar al sorteig (24-11-2012) de 5 entrades al Cinema Sala Mozart de Calella.

Dilluns 5, 19.00 h, Club de lectura Llibre obert sessió dedicada  al comentari del llibre El nas de Mussolini de Lluís-Anton Baulenas. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 6, 19.00 h, Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Dijous 8, 18.00 h, al Ajuntament Vell, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Dijous 8, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Presentació i lectura de textos del llibre Fraccions. Prosa poètica d’Emilia Illamola, editat per Viena Serveis Editorials. Introducció de l’acte: Mar Arenaza.

Dissabte 10, 11.30 h, Activitat infantil.

Dijous 15, 18.00h, a l’Ajuntament Vell, Tardes de tertúlia, Club de lectura sènior. En aquesta trobada parlarem del llibre Miracle a Llucmajor de Sebastià Alzamora. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

Dijous 15, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Trobada amb l’escriptor Lluís-Anton Baulenas. Acte patrocinat per la Institució de les Lletres Catalanes.

Divendres 16, 18.00 h, Celebreu la Setmana de la Ciència amb l’activitat Pedres màgiques: Taller de magnetisme: fabricarem el nostre propi levitró, a càrrec de Kalathos. Taller juvenil. Inscripcions: Biblioteca.

Dissabte 17, 11.30 h, Activitat infantil.

Dimarts 20, 19.00 h, Club de lectura d’anglès fàcil Let’s Read. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

Dissabte 24, 11.30 h, Hora del conte El carnaval dels animals de Camille Saint-Saëns, per Josefine Teixidó. Promoció de la música en els infants amb motiu de la festa de Santa Cecília (22 de novembre).

Sorteig d’entrades de cinema

0


Aquest desembre vés a la Sala Mozart de Calella de franc!

Participa al sorteig d’entrades de cinema que la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i la Sala Mozart han organitzat.


Com?
Vine a la biblioteca i emporta’t en préstec pel·lícules i cd de música. Pots agafar fins a 6 DVD’s i 9 CD’s. Amb cada préstec rebràs una butlleta. Omple-la amb les teves dades de contacte (nom, telèfon i el número de carnet de la biblioteca) i respon a:

Quina és la teva banda sonora preferida?

Digue’ns quina pel·li té la música que més t’agrada, quina t’emociona, o et fa somriure i sols per això ja participaràs en el sorteig.

Aprofita per donar una ullada (i parar l’orella) a la mini secció “El sofà musical” (Primera Planta) on trobaràs un selecció de bandes sonores mítiques.

La data límit per dipositar les butlletes a la bústia musical és el dijous: 22 de novembre de 2012
El sorteig serà el Dissabte 24 de novembre de 2012 a la Biblioteca


I ara, la lletra petita: Total d’entrades per sortejar: 5 (una entrada per guanyador).

Premi gentilesa de la Sala Mozart de Calella

Aquesta setmana parlem...

0


Una bona notícia de la Setmana del Llibre en català (celebrada del 7 al 16 de setembre)

Hem estat una de les cinc biblioteques de Catalunya amb més participació al Joc On és el llibre de la setmana?.  Per això l’organització de la setmana ens obsequia amb un lot de 15 llibres que rebrem properament.
El nostre agraïment a tots els usuaris que hi  heu participat!

Més informació al link:
http://www.lasetmana.cat/images/pdfs/SLC12-premiatsLlibreBiblios.pdf