Activitats Juny 2012

0

 
Durant tot el mes a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Exposició  Cavall Fort  50 anys, Es podran veure les portades d’aquesta publicació històrica nascuda amb la voluntat de servir la cultura i la llengua del país..

De l’1 al 15 de juny a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Exposició bibliogràfica Un Món per menjar-se’l: cuines del món.

DIVENDRES 1, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) Ens trobarem per llegir teatre. Condueix Mercè Llobet

DISSABTE 2, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Taller infantil . Fem el pirata, a càrrec de Mabi

DILLUNS 4, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura Llibre obert sessió dedicada  al comentari del llibre Luna lunera de Rosa Regàs. Coordina: Lluís Barri.

DIMARTS 5, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

DIVENDRES 8, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem  per fer teatre. Condueix Mercè Llobet.

DISSABTE 9, 11.30 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Hora del conte.Un conte del ratolí Serafí

DIMECRES 13, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura d’anglès fàcil Easy Readers in English 2. Come and join us, once a month for an hour and enjoy reading in english!. Coordina: Sian Mathias.

DIJOUS 14, 19.00 h., a l’Ajuntament vell. Conferència: Els Orígens de la Biblioteca de Calella, a càrrec de Jordi Amat i Teixidó, Doctor en Història Contemporània

DIJOUS 14, 18.00h, a l’Ajuntament vell, Tardes de tertúlia, Club de lectura sènior. Aquesta sessió parlarem del llibre Palacio de la luna de Paul Auster. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

DIVENDRES 15, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem  per llegir teatre. Condueix Mercè Llobet.

DIVENDRES 22, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) . ens trobarem  per fer teatre. Condueix Mercè Llobet.

DISSABTE 23, 11.30 h, al Pati de la  Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Hora del conte L’Olla de bruixes: farem una pòssima esgarrifosa, a càrrec de Mon Mas

DIJOUS 28, 21 h. al Pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Concert de guitarra espanyola dels segles XIX i XX:  Obres de Tàrrega, Rodrigo i Albéniz,
Interpret: Carles Geli Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella

DIJOUS 28 18.00, a l’Ajuntament vell, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

DIVENDRES 29, 18.15 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Els Tronxariures (Club de Lectura per a nens/es de 9 a 12 anys) ens trobarem per fer teatre.Condueix Mercè llobet.

No hi ha res impossible

0


Els Tronxariures es van enfrontar a una macro sopa de lletres (30 x 30) que amagava protagonistes relacionats amb totes les lectures d’enguany.

Els afortunats van recollir un punt de llibre (edició limitada) amb el seu nom.
¿QUEEÉ? Sí, amics si.
(Si ets un participant del Club, vine la propera setmana i recull el teu punt de llibre personalitzat)

La unió fa la força

0


Aquest passat divendres dos equips de Tronxariures es van enfrentar a un repte complex. La lectura havia estat esquinçada i triturada per forces malefiques i els participants del Club de Lectura van haver d’esmerçar-se en recomposar-la. Per sort, el treball en equip van donar els seus fruits.

El primer grup s’aboca a la tasca

El segon es reparteix la feina

Tots junts, la cosa va agafant color

Un món per menjar-se'l!

0


Si voleu fer una ruta gastronòmica per les taules dels cinc continents, a la nostra biblioteca trobareu un munt de documents,  per gaudir de receptes úniques i originals d’arreu del món.

Tot un món per menjar-se’l!
Consulta la llista completa a la Guia de Cuines del món, que trobaràs als taulells de la biblioteca o que pots descarregar aquí

Missió i possible

0


El Club de Lectura Infantil de la biblioteca Can Salvador de la Plaça ha tingut aquest divendres 11 una complicada missió: buscar els protagonistes de Bernat, el llop home de Paul Martin, pel pati de la biblioteca. Ò_Ó ¡Feinada!

Si vols participar en missions tan perilloses i emocionants com fer un xic de lectura en veu alta, vine al club!


Si ets un Tronxariure i has participat en la missió veuràs que en aquesta imatge hi falta un personatge. Si saps qui falta guanyaràs un premi fantasmal! (ha-ha-ha).

Còmics

0


Del 3 al 6 de maig se celebra l’edició número 30 de Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Amb aquest motiu, trobareu una mostra de còmics cèlebres i/o premiats a la biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella.



I els companys de la biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra de Barcelona s'han treballat una guia de còmics molt interessant