Activitats agost 2019

0



Exposició: De l’1 al 28 d’agost “La dona en la guerra”, cartells de la Guerra Civil Espanyola. col·lecció Joaquim Sitjà.


Divendres 9, a les 19 h, al pati de la Biblioteca Sessió de contes infantils “El cul d’en Jaumet i altres contes” a càrrec d’Assumpta Mercader. 

Dijous 22, a les 22 h, al pati de la Biblioteca Petites històries de Calella, projeccions d’aniversari. Selecció J.M. Colomer de Foto Film. Organitza: Amics de la Biblioteca i Foto Film. Col·labora RTVC.


Divendres 23, a les 22 h al pati de la Biblioteca, Projecció Sara, basat en la vida de la folklòrica Sara Llorens. Direcció: Marçal Mora. Producció: Cinemart. Coproducció: Foto Film Calella. Organitza: Amics de la Biblioteca.


Obertes les inscripcions als clubs de lectura de la biblioteca:

Club de lectura per adults: Llibre Obert (coordina Lluís Barri)
Ens trobem un dilluns al mes a les 19:00

Club de lectura sènior Tardes de tertúlia (coordina Quima Martínez)
Ens trobem un dijous al mes a les 18.00

Club de lectura infantil, per a lectors i lectores de 9 a 12 anys (coordina Mon Mas). 
Ens trobem un divendres al mes a les 17.30



Recordeu que els dissabtes d’agost la biblioteca està tancada.

Contes per a adults amb Yoshihira Hioki

0


Divendres 26 de juiol; a les 20:30
Yoshihira Hioki Cuentos del Japón


“Los cuentos japoneses son pinturas hechas por las palabras y el silencio. Pinturas que reflejan la alegría y la tristesa de la vida misma.”

Consulta tota la programació del NEC'19

Activitat enmarcada al festival multipolar del Maresme


El multipolar és un festival de contes per a adults a les biblioteques municipals del Maresme, una programació coordinada perquè qui vulgui contes sempre en pugui trobar a la comarca.








Sessió de contes infantils

0



Aquest espectacle de teatre, titelles i cançons en directe que explica la història d'un follet que, per herència tradició familiar, ha de fer fora del bosc a tothom que s'hi acosti. I com ho fa?... doncs tirant-se llufes...
Però ell enyora fer festes i compartir penes i alegries amb els amics... sort que al final, amb l'ajut d'una paraula màgica i una pissarra en Carquinyoli podrà gaudir de l'amistat.
Sinopsi de Cia. Patawa




El club de lectura Tardes de Tertúlia acomiada temporada

0




El club de lectura sènior, Tardes de Tertúlia, acomiada curs lector conversant sobre la novel·la “Un fill”, d’Alejandro Palomas. El regidor de política social i salut, Ramon Llamazares, va acompanyar la coordinadora Quima Martínez i la resta de participants.
Al setembre hi tornen perquè la lectura mai s’atura.




Contes per a adults amb Noemí Caballer

0

Noemí Caballer Terra a la maleta
Un tribut al món rural i oral d’on prové la narradora: històries i xafarderies d’àvies i veïnes que, sota la seva mirada femenina, parlen de la festa major, de l’emigració a les Amèriques, de la quotidianitat de la gent de muntanya i de les peripècies d’uns personatges entranyables.

Consulta tota la programació del NEC'19





Activitat del festival multipolar de les biblioteques del Maresme

El multipolar és un festival de contes per a adults a les biblioteques municipals del Maresme, una programació coordinada perquè qui vulgui contes sempre en pugui trobar a la comarca.



Presentació literària

0



Presentació 11 de juliol, a les 19 h.
Amb la presència de l'autora, Mª José Calderón, i Montserrat Candini.
Presentarà Mar Arenaza, de la llibreria La Llopa















Anna s’enfronta als sentiments que l’embarguen després de la mort de la seva mare. La mort espanta quan no se sap tot sobre ella ni es disposa de la informació que posseeix una altra jove: Clara. Una professora de ioga que després de separar-se d’una parella arrogant, egocèntrica i que la ignora, es redescobreix a si mateixa.
Ambdues es trobaran en el camí i la seva amistat les portarà a la recerca del passat, l’amor, i la veritat.
Clara viu una experiència propera a la mort en un moment en què tots els que l’envolten han de fer un pas al davant i prendre decisions.
Els camins escollits, les seves fortaleses i debilitats, les seves ports i el valor a l’hora d’enfrontar les situacions de la vida les canviaran a ella i a tot el seu entorn.
En aquest procés no estaran soles: molts altres personatges creixeran i naixeran al seu voltant, tant visibles com invisibles, de la seva vida i d’altres.
Present, passat i futur es conjuguen en aquesta obra tancant i obrint cercles de vida. Nosaltres escollim i decidim, aquesta és la nostra responsabilitat.