Agenda d’activitats maig 2019

0


Exposició de dibuixos Manga a càrrec de Meritxell Martínez Nogué.



Aquest maig ens preguntem “Què és la sociologia?”. Una exposició de fons que vol acostar-nos a aquesta ciència social que explora i analitza la societat humana.


Dijous 2, 9, 16, 23, i 30, a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb la lectura de The New York trilogy de Paul  Auster. Coordina Sîan Mathias.


Divendres 3, 10, 17, 24 i 31 a les 10.00 h, Tertúlies en català amb la lectura i conversa al voltant de la novel·la Acte de violència de Manuel de Pedrolo. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Divendres 3, a les 18.00 h, Club de lectura infantil amb activitats sobre la lectura de: Hachiko de Lluís Prats. Coordina Món Mas.


Dissabte 4, a les 11.30 h, Hora de conte “Alícia Patapam” a càrrec de Mònica Torra. Activitat gratuïta i per a tots els públics.

Dilluns 6, a les 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari de El Tramvia groc de Joan F. Mira. Coordina: Lluís Barri.


Dissabte 11, a les 11.30 h, Taller infantil "Papallona", a càrrec de Susanna. Cal inscripció prèvia. És una activitat gratuïta. Recomanada per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Dijous 16, a les 18.00 h, Tardes de tertúlia amb el comentari L’Aventura de l’amor de Nancy Mitford. Coordina: Quima Martínez.


Dissabte 18, a les 11.30 h, Hora del conte “The Messy Playroom” a càrrec de Kid’s & Us. Activitat gratuïta.

Dissabte 25, a les 11.30 h, Taller infantil relacionat amb la Supernit a les biblioteques. Cal inscripció prèvia. Places limitades. 

Dijous 30, a les 18.00 h, Taller de Memòria. Coordina. Quima Martínez. Organitza: Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Divendres 31, a les 18.30 h, al Teatre Orfeó Calellenc: Trobades d’òpera. Homenatge a Montserrat Caballé. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.

Divendres 31, a les 20.00 h Supernit a les biblioteques.
Cal inscripció prèvia. Places limitades.



Catàleg Aladí i al mòbil amb l'APP!

0

Busques un títol? Un autor? Informació sobre un tema? Ets al millor lloc!
Cerca la informació al catàleg i localitza el llibre a les lleixes de la prestatgeria. Per trobar un llibre a la biblioteca, primer hauràs de buscar-lo al catàleg Aladí que et dirà a quin prestatge està. Pren nota de la signatura!
Un cop l'hagis consultat, deixa'l als carros que trobaràs a la sala, nosaltres el posarem al prestatge. Si el necessites més temps, te'l pots endur en préstec.





L'app BibliotquesXBM et permet portar el carnet al dispositiu, cercar activitats, gestionar els prèstecs i reserves, consultar horaris i les darreres novetats de les biblioteques



Vídeo tutorial de l'aplicació mobil de les BibliotequesXBM (realitzat per David Pérez)



Presentació literària

0

Dimarts 23, a les 19.00 h, Presentació del llibre El Binomio perfecto de Mercè Marsal. Presenta Núria Parella, Regidora d’Àrea d’Educació, Fires i Gestió patrimonial.






Text sinopsis Casadellibro.com

La presente obra literaria es una novela basada en la biografía de Leonardo Da Vinci. Se mezcla la novela tradicional con la historia real. Se combinan elementos literarios con otros propios de la investigación. Su lectura permitirá revivir el gusto por el pasado medieval a través de la relevancia de sus personajes, la acción y el ambiente. Se aplica la verosimilitud narrativa de los personajes, para mantener el máximo rigor histórico y a la vez, se mezcla con una buena parte inventiva, imaginativa y creativa. La embellecen la prosa, las descripciones y los diálogos.


XV Lectura pública de Sant Jordi

0



Montserrat Esteban, presidenta dels Amics de la Biblioteca

Montserrat Candini, Alcaldessa de Calella.

Lluís Barri

Anna Pujol

Eugènia Marré

Ramon Gascons

Caterina Subirà

Carme Cubarsí

Mª Antonia Roig

Carme Ribas

Mar Lahoui

Isaure Sánchez

Queralt Comas

Montserrat Mateu

Anna Terricabras

Jacint Bofias

Agraïm a tots els voluntaris la seva participació.

Novetats novel·les Sant Jordi 2019

0


La biblioteca de Calella s’avança a la diada de Sant Jordi. Consulta les novetats de novel·la que tenim a punt perquè us les emporteu en préstec.
Trobaràs el llistat de novel·la als taulells de la biblio o el pots consultar online.


Si no en tens prou, recorda que a la pestanya “novetats” de la biblioteca virtual trobaràs TOTES les novetats a les biblioteques.