Activitats febrer

0

De l’1  al 29 de febrer de 2016, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Exposició: “Marletgrafies, ni fotografies ni pintura”. A càrrec de Joan Marlet.


Divendres 5, 12, 19 i 26 d’11h  a 12h Tertúlies en català entorn  del llibre  “No estem mai sols: conèixer Miquel Martí i Pol”. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

Dijous 4, 11, 18 i 25,  a les 19.00h Club de lectura en anglès. Coordina Sîan Mathias.


Dilluns 1, a les 19.00h. trobada del Club de lectura Llibre Obert, amb el llibre “Praga mortal” de Philip Kerr. Coordina: Lluís Barri.

Divendres 5,  a les 18.00h Club de lectura infantil (de 9 a 12 anys)  Atreveix-te a llegir! amb la lectura del llibre “El petit home llop” de Cornelia Funke. Coordina Món Mas.

Dissabte 6, a les 11,30h  Taller infantil, “Mans-dales!”  a càrrec de Montse.


Dijous 11, a les 18.00h a l’Ajuntament Vell sessió del Club de lectura sènior Tardes de tertúlia, amb el llibre Cercamón” de Luis Racionero.  Coordina: Quima Martínez. Organitza:  Ajuntament de Calella i Biblioteca.
A les 19 h. Presentació del llibre Amo la imprudencia de mis palabras” de Mercè Roura. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca

Dissabte 13, a les 11,30 Taller infantil “Gall salvatge” a càrrec de Susanna.

Dissabte 20, a les 11,30 Taller infantil “L’astúcia de l’eriçó”. A càrrec de Mabi.


Dijous 25, a les 18.00h a l’Ajuntament  vell. Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Divendres 26, a les 19 h. Presentació del llibre  “Los intocables. Pocos, poderosos e impunes” de Fèlix Martínez i Jordi Oliveres, publicat per Debate. Organitza: Llibreria La llopa i Biblioteca.

Dissabte 27, a les 11.30h Hora de conte amb Albert Estengre. “Dahl, el gegant amic”. Una nena descobreix un gegant que de nit volta pels carrers...

Dades del 2.015

0

A inicis d’any és costum fer balanç de l’any anterior. No us volem pas avorrir amb xifres, som de lletres ;) però sí que volem apuntar que l’any 2.015 la biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella ha rebut 105.884 visitants i s’han realitzat 51.664 préstecs de documents.


Dit d’una manera molt més amena: cada cop que dues persones entren a la biblioteca, una de les dues sortirà de l’edifici amb algun llibre o revista o  pel·lícula o un cd prestat.

Ei, compte doncs, si veniu a la biblio es probable que sortiu amb cultura a la bossa.



Si no podeu viure sense estadístiques i us agraden els gràfics de coloraines, podeu consultar l’evolució en xifres dels darrers anys. 

Anem a l'escola

0


La tornada a l'escola després d'unes llargues vacances pot ser difícil i causar problemes d’adaptació. La recuperació del ritme de classes i estudi es converteix, en especial per als més menuts, en l’assignatura més difícil.
La biblioteca us ofereix una selecció de recursos per ajudar als vostres fills a començar l’escola amb entusiasme i il·lusió.


Trobaràs la guia als taulells de la biblioteca i també la pots descarregar des d’aquí


Un regal

0

Avui que és dia de regals, us volem compartir un regal que ens han fet: una poesia inèdita de Laia Noguera.
Podeu seguir-la al seu bloc

COM UN ARBRE
Perquè tot forma part de la vida
i no és necessari decidir.
Pots viure deixant que les coses
es facin, es manifestin.
Et pots desplegar en el paisatge,
el paisatge que ets tu,
que és un miratge de tu,
i no fa falta res més.

Perquè totes les coses són la mateixa:
els altres, el cos, les paraules,
les excuses, els problemes,
els misteris per resoldre,
els rius que passen
i no tornen.

Pots deixar de decidir
què és bo i què és dolent.

A poc a poc.
Cal fer-se a poc a poc.

Com un arbre.