Agenda d’Activitats d’Estiu 2014 -Agost-

0

De l’1 al 29 d’agost. Centenari de les Normes Ortogràfiques: Exposició del Context   històric en què es van publicar les normes ortogràfiques, elaborada per la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró.


Contes per a adults 
Divendres, 8 d’agost a les 21 h. , al pati de la biblioteca Can Salvador de la Plaça. 300 contes per a un Tricentenari Regitzell de contes per a adults. Narrador: Albert  Estengre. Dins dels Programes: Nits d’Estiu a Calella i Festival Multipolar de les Biblioteques Municipals  del Maresme.


Contes per a tota la família
Divendres, 22 d’agost, a les 19 h, al pati de la Biblioteca. Avi, què  va passar el 1714? Contes que expliquen, al públic més jove, el que  va passar a Barcelona amb el rei i “la coronela” i què celebrem els catalans el 2014. Narrador: Albert Estengre.

Divendres, 29 d’agost, a les 19 h. al pati de la Biblioteca  Can Salvador de la Plaça el conte de La casa de la Mosca Fosca (conte popular rus, adaptat per Eva Mejuto   i Sergio Mora)  amb  Alquímia Sonora

Novetats en DVD

0

Si sou dels que no us agrada la platja ni el sol de l’estiu, les darreres adquisicions en DVD de la biblioteca us permetrà entretenir-vos amb el cinema a casa.

Si pel contrari, sou gent de platja, entre remullada i remullada, un bon reproductor portàtil de DVD us permetrà endur-vos a la sorra de la platja a la Scarlett Johansson o el Denzel Washington.

Novel·les en versió original

0

Com cada any, els companys de la biblioteca de Mataró Pompeu Fabra ens han facilitat un lot de novel·les amb versió original. Hi trobareu obres en alemany, xinès, holandès, anglès, francès...
Us recordem que a la biblioteca Can Salvador de la Plaça també tenim una zona d’autoaprenentatge d’idiomes per iniciar-vos en les llengües veïnes. 

Construïm el “closquestrenca”

0

Aquest estiu havíem preparat un magnífic mural del fons marí (ja heu vist les meduses de la sala infantil?), però ens va relliscar de les mans i es va esmicolar en una colla de peces (ouc!)
I ara, sols els lectores més joves poden construir-lo.
Vine a la biblio (amb el carnet, eh?), emportat llibres o pel·lis a casa i reclama la teva peça al taulell. Corre (camina, a la biblioteca camina!) a enganxar la teva peça al mural.

Quan totes les peces estiguin a lloc farem la GMT (Gran Muntada Trencaclosqueril).