Activitats d'agost

0


Exposició Fotos del making of de “Pau Gibert, el bandoler”. Dirigida per Marçal Mora. De l'1 al 31 d'agost.


Divendres 3 a les 21 h, al pati de la Biblioteca Contes per a adults “Dona-foc, la dona que es crema” a càrrec de Cia. Les Fugitives.

Organitza. Ajuntament i Biblioteca.
* Activitat emmarcada en les Nits Estiu Calella (NEC 2018)

Dijous 9 a les 21.30 h, al pati de la Biblioteca projecció “Pau Gibert, el bandoler” dirigida per Marçal Mora de Foto Film.


Divendres 10 a les 19 h al pati de la Biblioteca Sessió de contes infantils “Palla, fusta, pedra” a càrrec de Galiot Teatre de Titelles. Organitza: Ajuntament i Biblioteca.


Dimarts 14 a les 19 h Sessió de contes infantils "Contes del transportista Trescebes" per David Estrada, autor del llibre. 

Dijous 16 a les 22 h, al pati de la Biblioteca projecció “Petites històries de Calella”. Selecció J.M. Colomer de Foto Film.



Dijous 23 a les 20.30 h, Concert de violí a càrrec dels germans Cubarsi. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Contes per a adults amb l'Assumpta Mercader

0

Divendres 13 de juliol a les 21h, a l pati de la biblioteca, "La dona que somiava mariatxis"Assumpta Mercader

Consulta tota la programació del NEC 


Els malsons de l’Higini, una sorpresa sota el llit, l’assassinat de l’Eulàlia, la fixació per una mà i, per rematar-ho, un gintònic acompanyat d’un conjunt de mariatxis. El plaer, la por , la mort, l’amor i el desig es troben en l’univers de situacions i personatges de “La dona que somiava mariatxis”.
L’Assumpta a les paraules i en Pau a la guitarra elèctrica presenten un espectacle que uneix la veu amb les notes i els acords. El resultat és una fusió de melodies i paraules, la música i les històries es barallen i alhora s’embolcallen, es donen força, s’emfasitzen per arribar al públic d’una manera diferent i excepcional.
Un espectacle per gaudir de la paraula i la música d’una manera indestriable. Per emocionar-se, riure i, sobretot, passar una bona estona en companyia d’en Pau i l’Assumpta.