Concert a la fresca

0


L’Associació Musical Assai està formada actualment per:

Montse Puig :  violoncel, eventualment percussió.
Manuela Pujante:   flautes de bec.
Enrique Sánchez : flautes de bec, guitarra clàssica i vihuela.

Pep Solé :   flautes de bec, eventualment cornetto.



L’Associació Musical Assai és un conjunt amateur radicat a Castelldefels que va iniciar el seu camí com a duo i amb aquesta formació va actuar per primera vegada el mes de juny de 2004. D’aleshores ençà ha crescut en nombre de components fins esdevenir quartet. Els seus membres, a banda de la seva labor pedagògica professional, són al mateix temps, membres d’altres formacions musicals.

El seu àmbit d’actuació és principalment la vila de Castelldefels, però  actua de forma esporàdica a d’altres poblacions. Entre les sales de Castelldefels on han actuat val la pena destacar el Teatre Plaza, la Sala d’Actes de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la sala principal i també la capella del Castell, el Centre Cívic Frederic Mompou, la Sala Margarida Xirgu, la Biblioteca Ramon Fernández Jurado, les esglésies de Santa Maria i de Montserrat, diverses residències de 3a edat, escoles, escoles bressol, instituts d’ensenyament mitjà, hotels i restaurants. També han fet algunes actuacions estivals en parcs i places. Fins avui, porten fetes 118 audicions.


L’especialitat del conjunt és la música antiga: Renaixement i Barroc, amb visites esporàdiques a la música Medieval i freqüents incursions al període Clàssic. En època nadalenca incorporen un repertori adient.

Sovint el quartet acompanya altres formacions, generalment de caràcter vocal, com ara cantants solistes o agrupacions corals. També dóna fons musical a vetllades de poesia o jocs florals. Ocasionalment actua en cerimònies tals com casaments, inauguracions, exèquies, repartiments de premis, presentacions de llibres, homenatges i altres esdeveniments.


Programa:
· Antonio Vivaldi    Allegro de l'Estro Armonico
· Antonio Vivaldi    Concerto a 4 Strumenti
Allegro
Largo
Allegro
· Johann J. Quantz     Sonata en Do Major
Affetuoso
Alla breve
Larghetto
Vivace
· Wolfgang A. Mozart  Una Petita Serenata
Allegro
Romanza
Menuetto
Rondeau

El Quartet Assai amb els Amics de la biblioteca


Activitats juliol 2018

0


Dimecres 4 a les 21:30 h, al pati de la Biblioteca, Concert de Gospel a càrrec Fil de Gospel. Organitza: Amics de la Biblioteca.

Divendres 6, a les 19 h, al pati de la Biblioteca Sessió de contes infantils “Pataclown circus” a càrrec de Cia Patawa.

Dimecres 11, a les 21 h, al pati de la Biblioteca Concert de guitarra clàssica a càrrec de  Carles Geli. Organitza: Amics de la Biblioteca.

Dijous  12, a les 18 h, Tardes de tertúlia, amb el comentari de “Una Escletxa de llum” d’Andrea Camilleri. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Ajuntament i Biblioteca.


Divendres 13, a les 19 h, presentació del llibre Jo sóc aquell que va matar Franco de Joan-Lluís Lluís. Premi Sant Jordi 2017. Comptarem amb la presència de l’autor. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.


Divendres 13, a les 21 h, al pati de la Biblioteca Contes per a adults “La Dona que somiava mariatxis” a càrrec d’ Assumpta Mercader. 
Organitza. Ajuntament i Biblioteca.
·       * Activitat emmarcada en les Nits Estiu Calella (NEC 2018)

·       * Activitat emmarcada en el Festival Multipolar de les biblioteques del Maresme


Divendres 27, a les 20.30 h, al pati de la Biblioteca Concert del Cor Iolis, Coral de la Facultat de física de la Universitat de Barcelona. Organitza: Amics de la Biblioteca.


Nits d’Estiu Calella (NEC) a la biblioteca

0

A la fresca del pati de la biblioteca 


 13/07 - 21h "La dona que somiava mariatxis" Assumpta Mercader



Els malsons de l’Higini, una sorpresa sota el llit, l’assassinat de l’Eulàlia, la fixació per una mà i, per rematar-ho, un gintònic acompanyat d’un conjunt de mariatxis. El plaer, la por , la mort, l’amor i el desig es troben en l’univers de situacions i personatges de “La dona que somiava mariatxis”.
L’Assumpta a les paraules i en Pau a la guitarra elèctrica presenten un espectacle que uneix la veu amb les notes i els acords. El resultat és una fusió de melodies i paraules, la música i les històries es barallen i alhora s’embolcallen, es donen força, s’emfasitzen per arribar al públic d’una manera diferent i excepcional.
Un espectacle per gaudir de la paraula i la música d’una manera indestriable. Per emocionar-se, riure i, sobretot, passar una bona estona en companyia d’en Pau i l’Assumpta.


 03/08 - 21h "Dona-foc, la dona que es cremaLes Fugitives



És un espectacle poètic de 30 minuts que combina versos, música i feminitat, que agrada tant els amants de la lírica com els que creuen que la poesia no fa per ells. Dona-foc, la dona que es crema, sorgeix a partir de la combinació de versos escrits únicament per dones. Les poetesses del segle XX i XXI han escrit sobre l’amor i la mort –temes que comparteixen amb els seus iguals masculins– , però també han escrit sobre la maternitat, la menopausa i sobre el què significa ser dona en un món on els homes tenen el poder.


Consulta tota la programació del NEC 

Presentació literària “La força d’un destí”

0

Divendres 15, a les 19.00 h, Presentació del llibre La força d’un destí”  de Martí Gironell, guanyador del premi Ramon Llull 2018, la biografia de Jean Leon (en realitat Ceferino Carrión). Comptarem amb la presència de l’autor. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.






Presentació "Chica del montón"

0



Soy Laura (Barcelona, 1993) y soy alguien muy común y del montón.

Me dedico al marketing digital y a la comunicación. En mis tiempos libres soy ilustradora. Empecé Chica del Montón como mi proyecto de final de grado en la universidad y a día de hoy ha conseguido despertar la curiosidad de más personas de las que me imaginaba. En cada una de las ilustraciones intento plasmar mis vivencias, situaciones o pensamientos con un tono irónico y divertido, con el que los demás se puedan sentir identificados.


Con Chica del Montón pretendo mostrarnos como los seres ordinarios que somos. En este momento en el que el mundo influencer está de moda, donde en las redes todo parece maravilloso, es bueno recordar que en realidad nadie es tan perfecto y que a la larga somos uno más, alguien del montón.



Font de les imatges i el text: http://chicadelmonton.com/


Recupera l'entrevista íntegra a Laura Mesa que va fer ràdio Calella per l'infoVespre













Presentació literària d'autors locals

0

Presentacions dels llibres “La dinàmica de les pedres” de Marçal Arimany i “Història del Bonsai” de Dani Rius. Dos reculls de contes. 

Podeu llegir (o escoltar) l'entrevista que Ràdio Calella li ha fet a Dani Rius per l'Info Vespre


Podeu llegir (o escoltar) l'entrevista que Ràdio Calella li ha fet a Marçal Arimany per l'Info Migdia