Activitats gener

0


Dimarts, 7 a les 19.00h - Club de lectura en anglès Easy Readers. Es comentarà el llibre Don’t tell me what to do de Michael Hardcastle. Coordina: Sîan Mathias.

Dijous, 9 a les 18.00 h - aquesta ocasió parlarem dels Versos perversos. Dinamitzador: Joan de Boher, Quarta trobada del Club d’Amics de Roald Dahl per a nois i noies de 8 a 12 anys. En narrador i escriptor.

Dilluns, 13 a les 19.00h - Club de lectura Llibre obert amb el comentari de l’obra  Ensayo sobre la ceguera de José Saramago. Coordina: Lluís Barri Vila.

Dimarts, 14 a les 18.00h - Curs TIC Internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous, 16 a les 18.00h - Curs TIC Internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
Club de lectura sènior Tardes de Tertúlia, a la sala d’actes de l’Ajuntament vell. El llibre d’aquesta sessió és Pura Sang d’Ada Castells. Coordina: Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella i Biblioteca.

Dissabte, 18 a les 11.30h - Activitat infantil : Taller  de collage, organitzat per Mabi  Salinas

Dimecres, 22 a les 19.00 h - Club de lectura en anglès  Let’s read!, amb el comentari de White fang de Jack London. Coordina: Sîan Mathias

Divendres, 24  a les 19.00 - Presentació del llibre Femenino sin límites de Iolanda López a càrrec del Sr. Xavier Arnijas, Tinent d’Alcaldia de Ciutadania. Organitzat per la Biblioteca i la Llibreria La Llopa.

Dissabte, 25  a les 11.30 h - Activitat infantil (hora del conte o taller) per determinar.

Dimarts, 28 a les 18.00h - Curs TIC Busca feina per Internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.

Dijous, 30  a les 18.00 h - Curs TIC Busca feina per Internet, a càrrec de Jordi Verdura. Organitza: Ajuntament de Calella.
Taller de Memòria, a la sala d’actes Ajuntament vell, a càrrec de Quima Martínez. Organitzat per l’Ajuntament de Calella.


Nadala

0

Als que han marxat
Als que han de venir
Als que venen i van
I als que sempre hi són.
A tots ells...

Els llibres ens esperaran sempre
Pacients i silenciosos
Al lloc on els hem deixat

Ben ordenats ^_^

Tardes de Tertúlia, fins al 2014!

0

A la darrera trobada d’aquest any 2013, els nostres tertulians del Club de Lectura Sènior “Tardes de tertúlia” es van acomiadar fins al 2014.

Amb la presència de la Regidora Núria Parella, de l’Àrea de política social i la Quima Martínez, que va coordinar la xerrada del llibre “La Mano de Fátima”, d’Idelfonso Falcones.
Bones lectures i bones festes!

Lectures i nadales

0

Dissabte, serà un matí molt animat a la biblioteca.


11.30 h. Els amics de la biblioteca organitzen la 1ª Lectura pública infantil i juvenil de versos de nadal.



12.00 h. Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Laetare de Calella. Organitzat per l’Associació d’Amics de la Biblioteca.

Nadales i estrelles

0

Divendres 13 (¬¬ uhuuuu) activitats a la biblioteca per petits i grans.

Cantada de Nadales pels nens i nenes de la biblioteca. (18.00 h.) Abstenir-se constipats i afònics, gràcies.

I per als pares, mares, tiets i àvies: Taller de Corones d’estrelles de Scrapbooking. Places limitades! Cal inscripció prèvia. Hora d’inici: 18.00h.

El turisme a casa nostra

0

La importància social, econòmica i estratègica que té el turisme representa l’11% de la riquesa i l’ocupació de l’economia catalana.

Us volem facilitar l’accés a una sèrie d’informes estadístics referents al sector turístic de l’any 2012.



El present informe és un anàlisi de la situació de l’activitat  turística de la comarca, integrada a la marca turística Costa de Barcelona durant l’any 2012
Hi trobarem la situació laboral de les activitats turístiques elaborades per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme. Les dades d’ocupació a partir de dades oficials de l’INE i IDESCAT i el Laboratori de Turisme de la Diputació.



Esperem que aquestes dades siguin del vostre interès i que us permetin disposar de més informació sobre la situació turística a casa nostra.