Devorallibres, Club de Lectura Juvenil

1



Aquest proper divendres 6 d’agost, a les 6 de la tarda, els nostres “devorallibres” es tornaran a trobar al pati de la nostra Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella. Repartirem el proper llibre: La novena noche, de Lesley Livingston, una fantasia urbana a Nova York, on descobrireu  un univers ple de sorpreses sense oblidar les fades, la màgia i l’amor.
Anima’t i participa!  T’esperem!

Cloenda Tardes de tertúlia

0


Cloenda del Club de Lectura Tardes de Tertúlia (temporada 2009-2010), amb l’assistència del nostre Alcalde l’Il. Sr. Josep Mª Juhé i la Regidora de Cultura la Sra. Pilar Rocafort. Tots plegats varen comentar l’últim llibre de la temporada: l’Atles Furtiu d’Alfred Bosch.

El nou "curs" del Club de Lectura començarà el setembre. Uneix-t'hi!



Animació de globoflèxia

0


Globus, globus i més globus...
Maiminglobus porten tota la fantasia de la globoflèxia al pati de la nostra Biblioteca, Can Salvador de la Plaça de Calella, el proper dissabte, 17 de juliol, a les 11.30 h.  Animació amb globus on la imaginació és il·limitada, el gosset, la flor, la palmera amb el mico...tot un repertori de figures realitzades amb globus que deixen als més petits bocabadats. Vine i participa en una activitat divertida i creativa, amb un obsequi original pels seus participants.

Aula d’extensió universitària de Calella

0

L’associació Aula d’Extensió Universitària de Calella per a Gent Grant, fundada el passat 31 de maig, neix amb la finalitat d’apropar als ciutadans una formació cultural de nivell universitari.


Presentació de l’Aula d’Extensió Universitària a la biblioteca


· En què consisteix?
El programa consta d’una sèrie de conferències setmanals de temàtica diversa (Ciència, Literatura, Filosofia, Historia,...) impartides per professors universitaris i professionals especialitzats.
Aquestes conferències es poden completar amb seminaris, tallers monogràfics i/o altres activitats culturals (cinefòrum, audiovisual, sortides,...).

· Quan i on es farà?
Estructurada com un curs lectiu, es realitzarà del mes d’octubre d’enguany al juny del 2011. Les conferències tindran lloc a la Sala d’Actes de la Cooperativa L'Amistat, els dimecres a les 18:30.

· Quins requisits hi ha per accedir-hi?
Cap.
No hi ha cap prova d’accés. Ni es precisa cap titulació prèvia.

· A qui va dirigit?
A qualsevol persona, major d’edat, amb voluntat d’enriquir el seu bagatge cultural.

· Com accedir-hi?
Associant-se a l’Aula (omplint la butlleta d’adhesió i pagant la quota anual)

· Quina quantitat és, la quota anual?
La quota de Soci Ordinari, que permet accedir i participar en totes les conferències del curs, és de 35€.

La butlleta d’adhesió a l’Associació Aula d’Extensió Universitària de Calella la trobareu, entre altres llocs, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Més informació al web: http://aulaeucalella.bloc.cat/

Activitats Juliol - Agost 2010

0




Passa un estiu refrescant a la biblioteca amb les diferents activitats que t’hem programat:

Activitats infantils:


3 DISSABTE JULIOL A les 11.30h.HORA DEL CONTE. Espectacle infantil d’ombres a la foscor amb esquelets a càrrec de Marta Roig.

17 DISSABTE JULIOL A les 11.30h.
TALLER INFANTIL. Animació de globoflèxia. A càrrec de Maiminglobos. Lloc: Pati de la Biblioteca. Cal inscripció prèvia.

23 DIVENDRES JULIOL A les 18.30h.
CONTE I CANÇÓ. Pirates a la platja. Patrocinat per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona. Lloc: Pati de la Biblioteca.

21 DISSABTE AGOST A les 11.30h.
ESPECTACLE INFANTIL. Les butxaques del mar. A càrrec d’Ada Cusidó.


Clubs de Lectura:

1  DIJOUS JULIOL A les 18h.
TARDES DE TERTÚLIA. Club de lectura per a la gent gran. Comentarem Petons de diumenge de Sílvia Soler. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

9 DIVENDRES JULIOL A les 18h.
DEVORALLIBRES Club de lectura juvenil. Comentarem el llibre Perdona però em vull casar amb tu de Federico Moccia. Lloc: Pati de la Biblioteca.

15 DIJOUS JULIOL A les 18h.
TALLER DE MEMÒRIA. Coordina: Quima Martínez. Lloc : Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

22 DIJOUS JULIOL A les 18h.
TARDES DE TERTÚLIA. Club de lectura per a la gent gran. Comentarem L’Atles furtiu d’Alfred Bosch. Cloenda a càrrec del Sr. Alcalde Josep Mª Juhé i de la Sra. Pilar Rocafort, Regidora de Cultura. Coordina: Quima Martínez. Lloc: Ajuntament Vell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça i Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.


Presentacions - Exposicions

7 DIMECRES A les 19h.
PRESENTACIÓ DE: Aula d’extensió universitària a càrrec de l’Associació Aula d’extensió universitària.

DURANT L’AGOST Mostra de pintures originals realitzades sobre fulls de papers de diaris, de Fèlix Puente.
EXPOSICIÓ Mi entorno a través de un “Diario”


ESPECTACLES AL PATI DE LA BIBLIOTECA

8 DIJOUS JULIOL A les 9 del vespre.
FESTIVAL MULTIPOLAR. CONTES PER ADULTS. Qui no arrisca ..... no en pisca a càrrec d’Albert Estengre. Lloc: Pati de la Biblioteca. Entrada per el carrer Església.

12 DIJOUS A les 21h, amb Xavi Idàñez i Txell Botey. Lloc: Pati de la Biblioteca. Entrada per el carrer Església. Organitza: Regidoria de Cultura.
RECITAL DE POESIA El jardí de les malícies

Per cert, el fantasma de la Biblioteca ha capgirat les prestatgeries i ha fet una guia de pel·lícules i llibres terrorífics.  Potser l’heu vist a la Biblioteca o voltant per Calella?
I vol espantar els nens i nenes de Calella amb llibres de por. No et perdis les guies “terrorífiques” de lectura de la Biblioteca!!!