Activitats setembre

0


Del 28 de setembre al 5 d’octubre Exposició Gestos per l’ELA dels fotògrafs Quim Botey i Olga Iranzo. Organitza Fundació Miquel Valls. Lluitem contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

De l’1 al 15 de setembre El Sofà Musical : Exposició d’obres emblemàtiques de la música clàssica (Primera planta).

Dissabte 1, posem en marxa la nova secció Aprenc a llegir: LLETRA DE PAL  i lletra lligada. Textos adaptats per als que s’inicien a l’aprenentatge de la lectura. Estan senyalitzats amb un pictograma:    ABC abc     

Dilluns 3, 19.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça Club de lectura Llibre obert. Sessió dedicada al comentari del llibre L’home de la maleta de Ramon Solsona. Coordina: Lluís Barri.

Dijous 20, 18.00 h, a l’Ajuntament vell Tardes de tertúlia Club de lectura sènior. Aquesta sessió parlarem del llibre El Consol d’Anna Gavaldà. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Coordina: Quima Martínez.

Dijous 27, 18.00 h, a l’Ajuntament vell, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!