Exposició d’aquarel•les M.Hermoso

0



Del 30 d’abril al 31 de maig, a la planta baixa de la Biblioteca.

M. Hermoso és una pintora polifacètica de la qual aquesta petita exposició vol destacar el seus treballs amb la difícil tècnica de l’aquarel·la.

L’artista comença a treballar des de molt jove l’art de l’aquarel·la. N’estudia els fonaments acadèmics a l’Escola d’Art d’Olot. I segueix amb el perfeccionament que sols es pot aconseguir amb el procés creatiu a l’estudi.

M. Hermoso domina l’aquarel·la amb aiguades molt impressionistes sense recrear-se en el detall, insinuant de vegades un fons difuminat i abstracte. A la seva  obra hi podem trobar uns cels tempestuosos, sovint invertits a través del seu propi reflex en superfícies aquoses.  I unes metròpolis anònimes i fosques, que atrapen i alhora són atrapades en un xarxa que les protegeix, o potser és a nosaltres als que protegeix, com a la sèrie de les “Conurbacions”.

Obres en les què l’esperança fuig del que hi ha al primer terme i busca sortir-se’n per les escletxes d’aire que hi ha més enllà. L’aire i la llum d’una natura que hi és, però llunyana.

M. Hermoso, artista exigent amb la seva obra, ens convida amb aquesta exposició a contemplar un món i a reflexionar-hi. Un món més fosc i dur del que la tècnica de l’aquarel·la podria fer pensar, un món però, que sempre serà més lleuger que el de veritat.  


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!