Agenda d’activitats desembre 2019

0



Del 14 de desembre al 18 de gener. Exposició: “Persones”, un treball fotogràfic de Josep M. Colomer Mir, de Foto-Film Calella


Fins el 7 de gener Exposició "Postals de Nadal". Col·lecció de Margarita Montell de l'Associació Amics de la Biblioteca de Calella.

Dilluns 2, a les 19.00 h Club de lectura Llibre obert amb el comentari de Cinc-cents bars i una llibreria de Roser Caminals. Coordina: Lluís Barri. La trobada finalitzarà amb un acte de presentació dels contes premiats de Jacint Bofias, lector participant del club de lectura i escriptor finalista del 22è Premi de narrativa curta per Internet Tinet amb el relat “Sonata”.


Dijous 5, 12, 19, a les 19.00 h, Club de lectura en anglès amb el llibre The Edible woman de Margaret Atwood. Coordina Sîan Mathias.


Dijous 5, de 17 a 20 h, Marató de Tallers de Nadal. Col·labora amb el donatiu d’1€ per La Marató de TV3. A càrrec del personal de la biblioteca, Mabi i Susanna. Activitat per a tota la família.


Dimarts 10, a les 19 h Xerrada: L’acromegàlia: una malaltia cine, a càrrec del Dr. Manel Puig Domingo, Cap del Servei d’Endocrinologia de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i President de la Fundación Española de Endocrinologia. Organitza Biblioteca de Calella i Amics de Can Ruti. La Marató de Tv3.


Dijous 12, a les 18.00 h, Club de lectura Tardes de tertúlia amb el comentari de Casa de misericòrdia, de Joan Margarit (Premio Cervantes 2019). Coordina: Quima Martínez.


Divendres 13, a les 19 h, Taller de decoració de Nadal ”Fem un adorn de Nadal” a càrrec d’Entredós Espai Creatiu. Activitat adreçada a un públic adult. Per participar al taller, col·labora amb el donatiu d’1€ per La Marató de TV3. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Divendres 13 i 20, a les 10.00 h, Tertúlies en català amb el llibre Molt soroll per res, una adaptació de Núria Martí Constans de l’obra de William Shakespeare. Organitza: Oficina de Català de Calella.


Dissabte 14, a les 13.00 h acte d’inauguració de l’exposició “Persones”, un treball fotogràfic de Josep M. Colomer, de Foto Film Calella.

Divendres 20, a les 17.30 h, Club de lectura Els Imaginaris, amb el llibre Leandre, el nen horrible, que comentarà la pròpia autora, l’Anna Manso.

Dissabte 21, a les 11.30 h Espai del conte: “Santa’s Elves” a càrrec de Kids&Us., School of English.






Avís important: els patges de S.M. els Reis d’Orient han confirmat la seva visita a la biblioteca el divendres 2 de gener de 2020 a les 19h.

Els patges recolliran les cartes per a S. M. els Reis d’Orient, i si hem estat bons, ens explicaran contes de llocs llunyans.
Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella i Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella.
Aquesta activitat es durà a terme al pati de la biblioteca si la climatologia ho permeti.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!