Agenda d'activitats març 2019

0


Durant tot el mes de març a la planta baixa de la biblioteca pots visitar l’exposició Estira el fil... del cotó més just. Una exposició del fotògraf Sean Hawkey. Organitza: APDT Calella i Comerç Just. Ajuntament de Calella, Àrees de Solidaritat  i Igualtat.

Aquest mes de març us presentem una mostra de documents de l’Antiga Grècia (mitologia, historia, art, literatura,...). Un període històric pretèrit amb gran influència als segles posteriors, que s’estén fins als nostres dies. La democràcia, la filosofia, el teatre... van assolir gran importància en aquella Grècia clàssica que volem recuperar. Vine a redescobrir-la!


Dijous 7, 14, 21 i 28, a les 19.00 h Club de lectura en anglès. El llibre que comentem és The Shadow of the Wind de Carlos Ruiz Zafón. Coordina Sîan Mathias.

Divendres  1, 8, 15, 22  i 29 a les 10.00 h Tertúlies en català. Conversa al voltant del llibre de Maria Carme Roca El Monestir proscrit de. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.





Divendres 1, a les 10.00h Presentació de l’exposició Estira el fil... del cotó més just a càrrec d’Empar Navarcles. Es donarà a conèixer el Cafè Calella, amb degustació. Organitza APDT Calella i Comerç just.

A les 18.00 h, Club de lectura infantil (de 9 a 12 anys) amb Món Mas. El llibre d’aquest mes es El segrest de la cantant de rock de Pere Casals.


Dissabte 2, a les 11.30 h, Hora de conte "Juguem a les paraules” a càrrec de Noemí Caballer. Activitat gratuïta i per a tots els públics.

Dissabte 2, a les 12 h, Presentació i debat del llibre "El soroll de las abejas". Amb la participació de l'autor Andrés Marí. Presentarà l'acte Pilar Rocafort.


Dilluns 4, a les 19.00 h Club de lectura Llibre obert amb el comentari de La Vall de la meravella d’Amy Tan. Coordina: Lluís Barri.


Dissabte 9, a les 11.30 h, Hora del conte “En Tomàs i la Rosita” (Adaptació del conte Artur i Clementina), a càrrec de Sílvia Serra. Recomanat per a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys.

Dijous 14, a les 18.00 h, Club de lectura Tardes de tertúlia amb El Arquitecto de Tombuctú: Es Saheli, el granadino de Manuel Pimentel. Coordina: Quima Martínez.


Divendres 15, a les 10.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça trobada amb l’escriptora M. Carme Roca. Organitza: Institució de les Lletres Catalanes. Lletres en Viu. Biblioteca.

I a les 19.00 h, presentació del llibre Aprendre a parlar amb les plantes de l'autora sabadellenca Marta Orriols, guanyadora del Premi Òmnium a la millor novel·la d'aquest any. Un llibre intens, sensible que tracta les complexitats de les relacions humanes. Organitza: Biblioteca i llibreria La Llopa.


Dissabte 16, a les 11.30 h, Taller infantil “Pintem l’univers” a càrrec de Susanna. Activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Taller gratuït però cal inscripció prèvia.

Dimecres 20, a les 19.00 h, xerrada sobre autoestima i apoderament per a les dones "Estic encantada de conèixer-me", a càrrec de Mercè Roura, escriptora i formadora en intel·ligència emocional i autoconeixement. Organitza: Associació de Dones de Calella. Col·labora: Ajuntament de Calella

Dissabte 23, a les 11.30 h, Taller d’expressió corporal, un escaló cap al teatre a càrrec de Mercè Llobet. Activitat gratuïta per a nens i nenes de 5 a 10 anys, amb inscripció prèvia. Places limitades.

Dijous 28, a les 18.00 h, Taller de Memòria. Coordina. Quima Martínez.

Divendres 29, a les 18.30 h al Teatre Orfeó Calellenc, Trobades d’òpera amb La Cavalleria Rusticana de Pietro Mascagni. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.


Dissabte 30, a les 11.30 h, Taller infantil “Kikiriki” a càrrec de Mabi. Activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Taller gratuït però cal inscripció prèvia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!