Presentació literària "Felicitat" de Carme Ruscalleda




Sobre els inicis del Sant Pau “Els convencerem a la taula

Sobre el tancament: “Hem tancat el Sant Pau. NOMÉS hem tancat el Sant Pau. Seguim treballant, a Tòquio, a Barcelona, amb publicacions, a la ràdio..."


Sinopsis de Grup62
Una cuina lliure, natural, saborosa i plaent és l'ingredient clau de la màgia culinària de Carme Ruscalleda, una xef autodidacta que ha aconseguit en els seus restaurants set estrelles Michelin i s'ha convertit en la gran dama de la cuina mundial, gràcies a una tècnica admirable i precisa i a la seva personalitat exploradora i oberta a la imaginació. Ara celebra 30 anys al capdavant del seu restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar. Treballadora incansable i creativa, Carme Ruscalleda, després de dècades d'ofici en primera línia, segueix vivint i treballant amb la il·lusió del primer dia. Una dona que cuina per ser feliç i per fer feliços els seus comensals.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!