Agenda d’activitats novembre 2018

0

Exposició fotogràfica “Món casteller”, selecció d’obres presentades al Trofeu Torretes de Fotografia, organitzat per Foto-Film Calella. Comissari: Joaquim Sitjà. Es podrà veure durant tot el mes a la planta baixa de la biblioteca.

Els dijous 8, 15, 22 i 29 a les 19.00 h Club de lectura en anglès amb el llibre A Thousand splendid suns de Khaled Hosseini. Coordina Sîan Mathias.


Els divendres  9, 16, 23 i 30  de 10.00 h a 11.00 h, Tertúlies en català amb el llibre La filla estrangera de Najat El Hachmi. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.


Dissabte 3, a les 11.30 h, Espai del conte “La castanyera i altres contes de la tardor” a càrrec d’Assumpta Mercader. 

Dilluns 5, a les 19.00 h, Club de lectura Llibre obert amb el comentari de Tenim un nom de Vicenç Villatoro. Coordina: Lluís Barri.

Dimarts 6 i dijous 8, de 16 a 18 h, Curs: El teletreball i les noves formes de treball (coworking). Dirigit a persones que tinguin pensat dur a terme un projecte propi i també a les que treballen dins d'una corporació. Eines i estratègies per dur a terme aquestes noves formes de treball. Formador: Jordi Verdura.

Divendres 9, a les 19 h. Presentació de la novel·la gràfica Pompeu Fabra. L'aventura de la llengua. Il·lustracions d’Oriol Garcia Quera i text de Gemma Pauné Xuriguera. Presentació a càrrec d’Anna Grau, editora. Comptarem amb la presencia dels autors. 

Dissabte 10, a les 11,30 h Espai del conte ”Contes del transportista Trescebes” a càrrec de David Estrada Luttikhuizen.


Els dijous 15, 22 i 29, de 10 a 12,30 h Bibliolab, laboratori de lletres. Curs d’escriptura, creativitat i enginy literari. Obert a tothom. Professora Alba Dalmau. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Dijous 15, a les 18.00 h, Club de lectura Tardes de tertúlia amb el comentari de L’Última Trobada de Sándor Màrai. Coordina: Quima Martínez.


Divendres 16, de 18 h a 19 h Taller Impressió 3D. Amb motiu de la setmana de la ciència. A  càrrec de Marçal Mora. Cal inscripció prèvia. Nens de 8 a 12 anys.


Divendres 16, a les 19 h. Presentació del llibre El dictat de l'agulla de Jaume Cases, poemari. Obra guanyadora del 33è Premi de Poesia Martí i Pol. Edita Pagès editors.

Presentació a càrrec de Marcel Riera, poeta, editor i traductor.


Dissabte 17,  Taller infantil "Fem un titella", a càrrec de Mabi. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Dimarts 20, de 17,30 a 19 h. Taller d’informàtica “Què en saps del teu ordinador i què en saps del teu mòbil?”. A càrrec de M. Rosa Cardona. Organitza: Associació Dones de Calella.

Divendres 23, a les 18,30 h a la Sala Mozart, Trobades d’òpera amb l’òpera Il Trovatore de Giuseppe Verdi. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.


Dissabte 24, a les 11,30 h, Taller infantil Mirem contes”. A càrrec de Susanna. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys.


Divendres 30, a les 18.00 h, Club de lectura infantil amb la lectura de: Llibre d'encanteris de la Vella Taràndula de Jordi Folck. Coordina Món Mas. 

Divendres 30, a les 19 h. Presentació del llibre "Historia de las moscas y de los mosquitos y su influencia en el devenir de la humanidad" de Xavier Sistach.

Edita Arpa editores. Un interessant llibre de divulgació on hi són presents la història, la biologia, i l'entomologia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!