Activitats juny 2018

0

Exposició “Jugant amb contes”. Col·lecció de Margarita Montell. Organitza: Amics de la Biblioteca.



Divendres 1, a les 19.00 h Presentació del llibre Allò que som” de Josep Maria Terricabras. Edicions de 1984. Comptarem amb la presència de l’autor, J. Mª Terricabras, calellenc, catedràtic emèrit de Filosofia de la Universitat de Girona, i actualment diputat del Parlament Europeu encapçalant la llista d’ERC.
Xavier Soldevila, llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Girona i diplomat en Teologia per l’Institut de Teologia de Girona i, des de 1994, professor d’història a IES Euclides. Organitza: Llibreria La Llopa i Biblioteca.


Dissabte 2, a les 11.30 h. Taller infantil "Els ocells amagats". A càrrec de Montse. Places limitades. Cal inscripció prèvia. Activitat familiar per a nens i nenes a partir de 4 anys i amb acompanyant adult.


Divendres 8,  a les 19 h. Presentacions dels llibresLa dinàmica de les pedres” de Marçal Arimany i “Història del Bonsai” de Dani Rius. Dues primeres obres, recull de contes, de dos autors calellencs. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.



Dissabte 9, a les 11.30 h. Hora del conte “Pum, Pum! Contes d’una bruixa golafre”. A càrrec de Sherezade. Activitat per a tots els públics.

Dissabte 9, a les 12 h, al pati de la biblioteca, vermut-presentació del llibreChica del montón” de l’autora calellenca Laura Mesa. El llibre descriu el dia a dia, en còmic, d’una noia d’avui en dia. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.


Divendres 15, a les 19.00 h, Presentació del llibre La força d’un destí”  de Martí Gironell, guanyador del premi Ramon Llull 2018, la biografia de Jean Leon (en realitat Ceferino Carrión). Comptarem amb la presència de l’autor. Organitza: Llibreria la Llopa i Biblioteca.


Dijous 28, a les 18.00 h, Taller de memòria per a la gent gran. Organitza: Ajuntament de Calella. Coordina: Quima Martínez.

Divendres 29, a les 21.00 h al pati de la Biblioteca Concert “Vivaldi i Mozart sota els estels” a càrrec del Quartet Assai. Organitza: Amics de la Biblioteca de Calella.

Dissabte 30, a les 12 h, Taller de creació manga amb la presència de Dani Bermúdez i Fidel de Tovar, autors del còmic "Arashiyama".



Què estem llegint?
Inscriu-te als clubs de lectura i comparteix les teves lectures.



Club de lectura en anglès
The Bridget Jones’s diary de Helen Fielding
Coordina Sîan Mathias.
Trobades: dijous 7, 14, 21 i 28, a les 19.00 h.


Club de lectura Llibre obert
Bartleby, l’escrivent de Herman Melville
Coordina: Lluís Barri.
Trobada: Dilluns 4, a les 19.00 h.


Tardes de tertúlia
Bearn o la sala de les nines de Llorenç Villalonga
Coordina: Quima Martínez.
Trobada: Dijous 7, a les 18.00 h.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta!